Energetisch Coach Helder Kompas

Een Helder Kompas voor meer plezier, energie en gemak in je leven.


Blog

Hoe Energetische Therapie en Coaching Bijdraagt aan het Ontdekken van een Innerlijk Kompas

Hallo! Ik ben Mirella Helder, de oprichter van Helder Kompas. In mijn ervaring als energetisch therapeut en coach heb ik al vele klanten mogen begeleiden op hun reis naar zelfontdekking en innerlijke balans. Vandaag wil ik je meenemen op een persoonlijke reis door het landschap van energetische therapie en coaching en hoe deze krachtige tools je helpen om een Helder Kompas in jezelf te ontdekken en te versterken.

Lees meer »

Luisteren naar de Signalen van je Lichaam: Jouw Gids naar een Leven in Harmonie

In de drukte van het moderne leven raken we gemakkelijk vervreemd van onszelf en onze innerlijke behoeften. We worden vaak zo afgeleid door externe prikkels en verplichtingen dat we de subtiele signalen van ons lichaam negeren. Maar wat als we zouden leren luisteren naar deze signalen? Wat als we ze zouden beschouwen als waardevolle wegwijzers voor een leven die in overeenstemming is met wie we diep van binnen echt zijn?

Lees meer »

Hoe je makkelijker voor jezelf kiest

Wanneer je jouw omgeving als prioriteit boven jezelf hebt gesteld, ontstaat er vaak schuldgevoel wanneer je besluit dat het tijd is om voor jezelf te zorgen. Het is dan ook niet zo gek dat je dit moment uitstelt totdat je echt niet anders kan. Voorkomen is beter dan genezen, dus wacht niet tot het te laat is en je echt niet anders kan. Leer hoe je makkelijker voor jezelf kiest, door beter voor jezelf te zorgen.

Lees meer »

Doe je niks, dan verandert er ook niks!

Heb jij het gevoel op 1 of meerdere gebieden vast te zitten in jou leven? Heb je het idee dat er meer uit jouw leven te halen valt dan je nu doet? Dan is het tijd om in actie te komen! De grootste oorzaak van vastzitten en verlangen naar meer is omdat je niets doet. Nu hoor ik je denken: "nee hoor, want ik ben van plan om..." of misschien denk jij "zodra ik meer tijd, geld of ruimte heb dan..." of  heb jij de gedachte "ik moet eerst nog..." of misschien is het wel "ik moet wachten tot...".

Lees meer »

Met een Helder Kompas zet je stappen die dromen waarmaken

Begin 2022 had ik een doel voor ogen, mijn eigen onderneming. Ik weet het moment nog goed, dat ik mijn doel in mijn journal opschreef en wat ik daarbij voelde. Het was een verlangen, een vuurtje in mij dat aangewakkerd was. Daarnaast een wirwar aan gedachten die zorgde voor onzekerheid, angst en zelfs een beetje ongeloof. Want hoe dan? En wat nou als het niet lukt? Kan ik dat wel? Het gevoel van verlangen, het vuurtje was sterker dan de overtuigingen en de gedachten. Ik had toen niet kunnen bedenken, dat ik mijn doel binnen 4 maanden gerealiseerd zou hebben.

Lees meer »

Beeld zegt meer dan woorden

Wat blijft het toch bijzonder, iedere keer weer. Dat wanneer iemand bereid is zich over te geven aan het proces, de inzichten en vervolgstappen zich als vanzelf ontvouwen.

Lees meer »

Van "denken te moeten" naar "voelen te willen"

Afgelopen zomer, maakte ik me druk of ik wel een week offline kon gaan tijdens mijn vakantie. Ik was net gestart als zelfstandig ondernemer en wilde het graag goed doen. Het ondernemerschap was nieuw voor mij en ik had eerlijk gezegd geen doordacht businessplan. Wel wilde ik heel graag slagen. Dat in combinatie met onzekerheid, deed mij vastklampen aan het volgen van Businesscoaches, Social Media experts en online marketeers. Want ja, zij zouden wel weten hoe het moet, toch? Het advies dat ik keer op keer voorbij zag komen was dan ook vooral consistent, consequent en frequent van je laten horen. Zorgen dat je vooruit en in bulken werkt, zodat je altijd iets te posten hebt, ook wanneer je geen inspiratie of motivatie hebt.

Lees meer »

Een Helder Kompas, laat je leiden naar een makkelijker en leuker leven.

Hoe vaak heb jij het gevoel tegen de stroom in te gaan? Mensen op jouw pad, die vooral energie vragen in plaats van geven? Werk doen dat vooral energie kost in plaats van oplevert? Het gevoel hebben geleefd te worden, in plaats van zelf te leven? Het idee hebben, dat jou vooral van alles overkomt, zonder dat jij daar invloed op hebt?

Lees meer »

Staan voor wie ik ben

Staan voor wie ik ben. Volledig mezelf zijn en laten zien. Iets wat niet altijd vanzelfsprekend en soms zelfs best een beetje spannend is. Hoewel ik het steeds meer doe, heb ik af en toe ook nog wel eens last van dat kritische stemmetje: “wat zullen ze wel niet denken?!”.

Lees meer »

Aanbod Energetisch Coach Helder Kompas

Vind jij het lastig om je grenzen aan te geven en op te komen voor jouw belangen? Probeer je iedereen, ten kostte van jezelf, tevreden te houden? Been there, done that. Inmiddels weet ik hoe het anders kan!"

Lees meer »