Een Helder Kompas, laat je leiden naar een makkelijker en leuker leven.

Gepubliceerd op 22 november 2022 om 12:25

𝐋𝐮𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐢𝐧𝐭𝐮ï𝐭𝐢𝐞 𝐞𝐧 𝐞𝐫𝐯𝐚𝐚𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐇𝐞𝐥𝐝𝐞𝐫 𝐊𝐨𝐦𝐩𝐚𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐦𝐚𝐤𝐤𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞𝐫 𝐞𝐧 𝐥𝐞𝐮𝐤𝐞𝐫 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧!

Hoe vaak heb jij het gevoel tegen de stroom in te gaan? Mensen op jouw pad, die vooral energie vragen in plaats van geven? Werk doen dat vooral energie kost in plaats van oplevert? Het gevoel hebben geleefd te worden, in plaats van zelf te leven? Het idee hebben, dat jou vooral van alles overkomt, zonder dat jij daar invloed op hebt?

Pak je verantwoordelijkheid, verander jouw keuzes en jouw leven verandert mee

Wat nou als ik je vertel dat je wel degelijk invloed hebt? Wat nou als ik je vertel dat het wel degelijk makkelijker en leuker kan? En wat nou als ik zeg dat je zelf wel degelijk mede verantwoordelijk bent voor hou jij jouw leven nu ervaart? Want de keuzes die jij maakt, zijn voor een groot deel verantwoordelijk voor hoe jij jouw leven ervaart. Jij hebt namelijk zelf de mogelijkheid en de verantwoordelijkheid om andere keuzes te maken, ervoor te kiezen om mensen of een situatie los te laten, er anders tegenaan te kijken of er anders op te reageren.

Er is hulp van binnenuit

Jouw intuïtie helpt je bij het maken van voor jouw passendere keuzes. Wanneer je (weer) gaat vertrouwen op jouw intuïtie, zal je gaan ervaren dat je keuzes gaat maken, die beter aansluiten bij jouw wensen en verlangens en ook bij wat jij zelf nodig hebt. Er zullen beslist momenten zijn dat het spannend is om volledig op jouw intuïtie af te gaan, maar wanneer je leert dit in te zetten als Helder Kompas, zal je ook gaan ervaren dat het leven makkelijker en leuker wordt.

Luister en vertrouw op jouw gevoel!

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is te leren luisteren en vertrouwen op jouw gevoel en je vanuit daar laten leiden door jouw eigen kompas. Wat jij nodig hebt voor een makkelijker en leuker leven, is een Helder Kompas.

Nieuwsgierig geworden hoe je jouw intuïtie inzet als Helder Kompas?

 

Liefs,

Mirella | Helder Kompas

 

#helderkompas #coach #energetischcoach #richtinggeven #intuïtiefleven #intuïtie #leukerleven #intuitieversterken #verbinding #gevoel #luisterennaargevoel #vertrouwen #vertrouwjegevoel #luisteren #signalenvanmijnlijf #vertrouwjeintuitie #levenopgevoel #beterekeuzesmaken #makkelijkerleven #loslaten #verantwoordelijkheidnemen #goednieuws

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.