Staan voor wie ik ben

Gepubliceerd op 17 november 2022 om 11:37

Niet altijd vanzelfsprekend en soms zelfs best een beetje spannend

Staan voor wie ik ben. Volledig mezelf zijn en laten zien. Iets wat niet altijd vanzelfsprekend en soms zelfs best een beetje spannend is. Hoewel ik het steeds meer doe, heb ik af en toe ook nog wel eens last van dat kritische stemmetje: “wat zullen ze wel niet denken?!”.

Ik inspireer anderen om richting te geven aan hun leven op basis van hun gevoel en intuΓ―tie, zodat het leven makkelijker en leuker is.

Ik ben verbonden met mijn gevoel en intuïtie

Gisteren las ik een insta post, die mij aan het denken zette: “wie ben ik in essentie? En welk deel laat ik (nog) niet zien?”. Ik ben verbonden met mijn gevoel en intuïtie, waar ik mij iedere dag weer meer door laat leiden. Ik ben iemand die keuzes maakt, gebaseerd op mijn gevoel, soms zelfs tegen goede rationele argumenten in. Iets wat voor een ander soms lastig te begrijpen is.

Mijn onderneming is een verlengstuk van wie ik ben

Toen ik net begon als zelfstandige, vond ik het spannend om dat stukje van mezelf ook op zakelijk vlak te laten zien. Want hoe leg ik uit een opdracht niet aan te nemen, terwijl ik daar geen rationele verklaring voor heb? “Dat zal de opdrachtgever vast niet begrijpen, straks krijg ik geen nieuwe opdracht meer”.

 

Inmiddels weet ik, dat dit gewoon is wie ik ben. Ik inspireer anderen om richting te geven aan hun leven op basis van hun gevoel en intuïtie, zodat het leven makkelijker en leuker is. Dat is waar mijn coaching bedrijf voor staat. Je gevoel en intuïtie als Helder Kompas voor richting in je leven. Mijn onderneming is een verlengstuk van wie ik ben. Ik neem mijn beslissingen op basis van mijn gevoel, dat is wie ik ben. Zowel privé als zakelijk. Dus wanneer een opdracht niet “goed” voelt, dan zeg ik dat. Zonder verdere rationele en logische onderbouwingen. Ik vertrouw op mijn gevoel.

Een Helder Kompas op basis van jouw gevoel en intuïtie.

Vandaag werd ik weer uitgedaagd. Zeg ik dat de opdracht niet goed vóelt, of geef ik een goed bedachte rationele verklaring? Ik ben gaan staan voor wie ik ben en waar mijn bedrijf voor staat. En wat denk je? Ik werd meteen bevraagd, hoe ik dat toch doe. Mij laten leiden door mijn intuïtie. Dat zou zij ook wel meer willen. Hoe kon zij haar intuïtie versterken? En dat is precies waar ik aandacht aan besteed tijdens de coaching. Wat voel je in jouw lichaam, wanneer je voor een keuze of beslissing staat? Hoe herken je jouw intuïtie? Welke signalen geeft jouw lijf? Hoe kan je daar meer naar luisteren en op vertrouwen? Ik coach je op het creëren van een Helder Kompas. Een Helder Kompas op basis van jouw gevoel en intuïtie. Een Helder Kompas voor richting in jouw leven, zodat je meegaat met jouw eigen flow en ook jouw leven leuker en makkelijker is.

 

Wanneer ik ga staan voor wie ik in essentie ben, trek ik vanzelf de juiste mensen aan die mij precies accepteren zoals ik ben. Doet iemand dat niet? Dan weet ik dat die persoon of opdracht vroeg of laat toch geen match voor mij blijkt te zijn.

 

Wil jij ook richting geven aan jouw leven op basis van jouw gevoel en intuïtie, zodat ook jouw leven makkelijker en leuker is?

Kennismaken is gratis en vrijblijvend

Liefs,

Mirella | Helder Kompas

#helderkompas #coach #energetischcoach #richtinggeven #intuïtiefleven #intuïtie #leukerleven #zelfstandige #ZZP #staanvoorwieikben #ditbenik #intuitieversterken #verbinding #gevoel #onderneming #wieikinessentieben #ikben #ikbenwieikben

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.