Aanbod Energetisch Coach Helder Kompas

Gepubliceerd op 24 oktober 2022 om 13:07

Ontdek een Helder Kompas in jezelf!

Vind jij het lastig om je grenzen aan te geven en op te komen voor jouw belangen? Probeer je iedereen, ten kostte van jezelf, tevreden te houden? Been there, done that. Inmiddels weet ik hoe het anders kan!"

Nadat ik in 2019 genadeloos geconfronteerd werd met een burn-out, wist ik dat het zo niet langer kon. Dit was het begin van mijn zoektocht naar mijzelf en de weg naar een leven met meer rust, energie en plezier. Ik ontdekte een Helder Kompas in mijn emoties en fysieke ongemakken en besloot hierna te luisteren.

Verandering, patronen inzien en doorbreken en een nieuwe richting in slaan, gaan niet over een dag ijs. Dat is een proces dat tijd, aandacht en bewustwording nodig heeft. Met mijn aanbod van alleen trajecten, maak ik je daar meteen bewust van.

Sinds ik mijn innerlijke Kompas heb gevonden, heb ik inzicht in de betekenis van de signalen van mijn lijf. Ik voel me weer verbonden met mijzelf, mijn gevoel en mijn lichaam dat mij haarfijn vertelt welke richting ik op moet. Ik weet waar mijn grenzen liggen en respecteer deze. Voel ik weerstand of ongemak in mijn lichaam? Dan weet ik dat ik andere keuzes kan, en vooral mág, maken. Ik leef nu weer vanuit mijn hart en voor mezelf, in plaats vanuit mijn hoofd en voor een ander. Ik heb geleerd mijn kwetsbaarheid en gevoel in te zetten als raadgever voor wanneer het tijd is om te stoppen en andere keuzes te maken of wanneer ik juist ergens voor mag gaan. Ik maak meer keuzes op basis van mijn eigen mening en gevoel, zonder dat kritische stemmetje mijn hoofd. Ik omarmt wat ik voel en luistert daar naar. 

"πΌπ‘˜ π‘£π‘œπ‘™π‘” π‘šπ‘–π‘—π‘› β„Žπ‘Žπ‘Ÿπ‘‘ 𝑒𝑛 π‘‘π‘œπ‘’ π‘€π‘Žπ‘Žπ‘Ÿ π‘–π‘˜ 𝑏𝑙𝑖𝑗 π‘£π‘Žπ‘› π‘€π‘œπ‘Ÿπ‘‘ 𝑒𝑛 π‘‘π‘Žπ‘‘ 𝑔𝑒𝑛 π‘–π‘˜ π‘—π‘œπ‘’ π‘œπ‘œπ‘˜!"

Met een Helder Kompas

βœ”οΈ maak je keuzes op basis van wat jij wilt en nodig hebt

βœ”οΈ kan je jouw grens herkennen en aangeven

βœ”οΈ zeg je makkelijker nee tegen een ander en ja tegen jezelf

βœ”οΈ ben je (weer) in verbinding met jezelf en jouw eigen behoeften

βœ”οΈ is het leven leuker en makkelijker

βœ”οΈ sta jij weer bovenaan je prioriteitenlijstje

βœ”οΈ leef je vanuit je hart en creëer je het leven dat daarbij aansluit

π‘½π’π’π’ˆ 𝒅𝒆 π’“π’Šπ’„π’‰π’•π’Šπ’π’ˆ 𝒗𝒂𝒏 π’‹π’π’–π’˜ π’ˆπ’†π’—π’π’†π’ 𝒆𝒏 𝒆𝒓𝒗𝒂𝒂𝒓 𝒆𝒆𝒏 𝑯𝒆𝒍𝒅𝒆𝒓 π‘²π’π’Žπ’‘π’‚π’” π’Šπ’ 𝒋𝒆𝒛𝒆𝒍𝒇!

Jouw lichaam en gevoel vertellen jou haarfijn wat je écht nodig hebt. Volg de richting van binnen en ontdek een Helder Kompas in jezelf. Wanneer je ervoor kiest ook weer te luisteren naar de signalen van binnenin, zal je vanzelf leren andere keuzes te maken. Keuzes die beter aansluiten bij wat jij wilt en wat jij nodig hebt. Ervaar meer rust, energie en harmonie, wanneer je leeft en keuzes maakt op basis van jouw gevoel. Jouw gevoel wijst je de weg, je hoeft het alleen maar te volgen!

Door af te stemmen op wat jij voelt en wilt, zal je ook beter in staat zijn voor jezelf op te komen. Simpelweg omdat je voelt wat je nodig hebt. Door te zakken in jouw lijf, zal jouw hoofd minder luid protesteren. Je zal minder van jezelf moeten en dus meer ruimte voor jezelf ervaren. Ruimte om nee te zeggen, iets voor jezelf te doen en te ontspannen wanneer je dat nodig hebt. Dit leidt tot meer energie. Wanneer jij meer ontspanning en energie ervaart, is er ook meer ruimte voor plezier en harmonie in jouw leven.

Als Energetisch Coach help ik jou Helder inzicht krijgen in hoe jij richting kan geven aan je leven op basis van jouw gevoel en de signalen van jouw lijf. Door meer te luisteren naar wat je voelt in jouw lichaam, ben je in staat richting te geven aan je leven op basis van wat jij nodig hebt, wenst en verlangt. In de verbinding met jouw lijf en jezelf, ga je weer voelen wat echt bij jou past. Hierdoor kan je makkelijker keuzes maken, die aansluiten bij wat jij wilt en nodig hebt. Je gaat weer leven vanuit jouw hart en voor jezelf, in plaats vanuit jouw hoofd en voor een ander. Ontdek een zuiver innerlijk kompas in jezelf en ervaar weer meer plezier in je leven.

Energetisch Coach,

Pedagoog & Ervaringsdeskundige

Ik ben opgeleid Coach, Energetisch Therapeut, Pedagoog en ervaringsdeskundige op het gebied van alleenstaand ouderschap, burnout en autisme. Naast mijn vakinhoudelijke kennis heb ik ook de nodige werk- en levenservaring om in te zetten in jouw coaching. Ik werk intuïtief, energetisch en help je vooral heel praktisch op weg. Je wordt door mij begeleid om uit de situatie te stappen en van een afstand met meer overzicht te kunnen kijken naar wat er nu is. Dat maakt het makkelijker om te zien wat er nodig is voor verandering. We maken eventuele blokkades, wensen en verlangens zichtbaar en overzichtelijk, zodat jij helder hebt welke richting je op wilt en welke stappen je daarvoor mag zetten. We kijken naar alles wat wél mogelijk is, waarbij er ook aandacht is voor eventuele blokkades die je op jouw pad tegenkomt. Juist door stil te staan bij blokkades, (beperkende) overtuigingen, emoties, gedachten en (interactie) patronen, ontstaat er ruimte om te (door)voelen en het verkrijgen van inzicht waarmee je aan de slag kan. Je ervaart een zuivere richtingaanwijzer binnen in jezelf. Doordat ik ook energetisch werk, krijg jij de mogelijkheid om blokkades ook op energetisch niveau te verzachten en op te lossen. Ik coach je op het volgen van jouw gevoel en de signalen van jouw lijf. De antwoorden die jij zoekt, zitten gewoon in jou. Ik help je ze te vinden.

Wat je kan verwachten van een Coach Traject Helder Kompas

5 sessies van 90 minuten

Buiten de sessies ben ik telefonisch, per mail en whatsapp bereikbaar voor vragen en support.

βœ”οΈ Je maakt keuzes op basis van wat jij wilt en nodig hebt

βœ”οΈ Je kan jouw grens herkennen en aangeven

βœ”οΈ Je zegt makkelijker nee tegen een ander en ja tegen jezelf

βœ”οΈ Je bent (weer) verbonden met jezelf en jouw eigen behoeften

βœ”οΈ Je ervaart het leven leuker en makkelijker

βœ”οΈ Je staat zelf weer bovenaan jouw prioriteitenlijstje

βœ”οΈ Je leeft vanuit je hart en creëer het leven dat daarbij aansluit

Waarom bestaat het traject Helder Kompas uit 5 sessies?

Omdat ik uit ervaring heb geleerd, dat er meerdere sessies nodig zijn om het door jouw gewenste doel te bereiken. Dit geldt voor zowel coaching, een tafelopstelling als een energetische behandeling of healing. Je kan natuurlijk na 1 sessie al inzichten en handvatten hebben opgedaan, en zelfs verbetering in jouw welzijn ervaren. Toch heb ik in mijn praktijk gemerkt dat er meerdere sessies nodig zijn om echte veranderingen te bewerkstelligen voor de lange termijn.

 

Je kan het vergelijken met naar de fysio gaan. Na de eerste behandeling voel je al opluchting en verbetering. Spieren en knopen zijn losgemaakt en je kan vrijer bewegen. Na enkele dagen voel je de pijn en spanning in jouw spieren weer. Er zijn meerdere behandelingen voor herstel en verbetering op de lange termijn nodig. Dat geldt ook voor jouw veranderproces.

 

Verandering, patronen inzien en doorbreken en een nieuwe richting in slaan, gaan niet over een dag ijs. Dat is een proces dat tijd, aandacht en bewustwording nodig heeft. Met het aanbod van mijn Helder Kompas coach traject, maak ik je daar meteen bewust van. Met 5 sessies, heb jij de tijd die je nodig hebt voor jouw ontwikkel- en veranderproces. Heb je toch langer de tijd nodig? Uiteraard is dat mogelijk! 

Energetische Tafelopstelling

Een Tafelopstelling geeft meer inzicht, overzicht en helderheid in jouw vraag of situatie en in wat jij nodig hebt om jouw doel te bereiken. Je krijgt de mogelijkheid jouw gevoel en de signalen van jouw lijf te volgen als Helder Kompas voor een leuker en makkelijker leven en om de blokkades en belemmeringen die jou daarvan weerhouden zichtbaar te maken en aan te pakken.

De kracht van een Tafelopstelling zit hem in het zichtbaar kunnen maken, van wat onbewust bij jou speelt. Dit doe je door jouw situatie of vraag met diverse materialen letterlijk op tafel in beeld te brengen. Je krijgt meer overzicht door van een afstand naar de situatie op tafel te kijken, in plaats van er middenin te zitten. Door de afstand tussen jouw en de situatie, ontstaat er ruimte om mogelijkheden en oplossingen te gaan zien. Je gaat een Helder Kompas ervaren door het volgen van jouw gevoel. Je doet inzichten op waarmee je praktisch aan de slag kan.

Tafelopstelling bij Helder Kompas Energetisch Coach in Haarlem.

Een opstelling werkt ook heel verhelderend wanneer jouw hoofd vol zit met (belemmerende) gedachten en je daarin bent vastgelopen. Juist door het opstellen van gedachten ontstaat er overzicht en ruimte om te voelen en te beoordelen wat echt belangrijk voor je is. Dat geeft inzicht in wat jij nodig hebt voor het volgen van jouw gevoel en maakt beweging in de richting van jouw Helder Kompas mogelijk. Een tafelopstelling laat zien wat er mogelijk is, waardoor jij zelf de beweging uit jouw situatie in gang kan zetten.

Na een Tafelopstelling

βœ”οΈ heb je inzicht in waar de beweging uit jouw situatie zit

βœ”οΈ heb je ruimte om tot oplossingen te komen

βœ”οΈ heb je van een afstand naar jouw vraag of situatie gekeken

βœ”οΈ heb je meer overzicht over wat er speelt met betrekking tot jouw vraag of situatie

βœ”οΈ heb je meer helderheid over jouw vraag of situatie

βœ”οΈ heb je inzicht in eventuele patronen

βœ”οΈ heb je inzicht in wat er onbewust speelt

βœ”οΈ zijn jouw gedachten ontrafeld en overzichtelijk

Energetische Healing

Energetisch Coach Mirella Helder van Helder Kompas geeft een energetische healing aan klant.

Ervaar meer ontspanning in jouw hoofd en in jouw lijf door even een momentje voor jezelf te nemen. Laat spanning los en kom terug bij jezelf. Onverwerkte emoties en gebeurtenissen, langdurige blokkades en gedragspatronen kunnen zich vastzetten in jouw energetische systeem. Dit kan leiden tot mentale en fysieke klachten. Met een energetische behandeling worden blokkades in jouw energiebanen verzacht waardoor jouw energetische systeem kan helen en fysieke en mentale klachten verbeteren.  Door jouw energetisch systeem op te schonen kan de energie weer vrijer stromen.  Geef je over aan de Universele helende energie en activeer het zelfhelende vermogen van jouw lichaam. 

Een Energetische Healing geeft verlichting en ondersteuning bij:

βœ”οΈ psychosomatische klachten

βœ”οΈ pijnklachten

βœ”οΈ mentale en fysieke ongemakken

βœ”οΈ lage energie

βœ”οΈ een slechte nachtrust

βœ”οΈ vermoeidheid

βœ”οΈ (onverwerkte) emoties of gebeurtenissen

βœ”οΈ onrust, spanning en stressklachten

βœ”οΈ medische ingrepen en behandelingen

(overleg dit altijd met de behandelend arts, zie disclaimer)

𝐊𝐞𝐧𝐧𝐒𝐬𝐦𝐚𝐀𝐞𝐧 𝐒𝐬 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐒𝐬 𝐞𝐧 𝐯𝐫𝐒𝐣𝐛π₯𝐒𝐣𝐯𝐞𝐧𝐝!

 

🀎Liefs,

 

Mirella | Helder Kompas

Disclaimer

Een Energetische Healing is geen medische handeling. Regelmatig wordt geconstateerd dat een Energetische Healing veranderingen in gang zet en dat het de mentale en fysieke welzijn bevordert. Het is echter nooit ter vervanging van medisch advies. Bij klachten raad ik je daarom altijd aan om eerst jouw huisarts te raadplegen. Een Energetische Healing kan dan ter ondersteuning van een medische behandeling worden ingezet. Twijfel je of heb je vragen? Neem dan contact met mij op.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.