Energetisch Coach Helder Kompas

Ik heb een Helder Kompas gevonden naar een leven dat echt bij me past


Over Helder Kompas

Mijn naam is Mirella Helder, en ik ben het  gezicht achter Helder Kompas. Samen met mijn zoon en 2 katten, woon ik op de rand van het centrum van Haarlem en heb ik mijn praktijk aan huis.

Mirella Helder, Energetisch Coach Helder Kompas. Ik volg mijn gevoel als Helder Kompas in mijn leven.

Van denken naar voelen, het vinden van een Helder Kompas

Als alleenstaande moeder werkte ik altijd keihard. Ik was ervan overtuigd dat als ik maar hard genoeg werkte, mijn zoon en ik daar uiteindelijk beter van zouden worden.

 

Ik leefde mijn leven voor een groot deel op basis van wat ik dácht dat er van mij verwacht werd. De behoeften, meningen en gevoelens van anderen, stelde ik boven die van mijzelf. De verbinding met mijn lijf en gevoel en de signalen die daarin te vinden zijn, was ik verloren.

Ik cijferde mezelf volledig weg en liet zowel mezelf, als anderen, over mijn grenzen gaan. Zonder dat ik er erg in had, was ik mezelf beetje bij beetje kwijtgeraakt. Uiteindelijk was ik bezig met overleven in plaats van te léven. Resultaat: rock bottom in een burn-out. Dit was voor mij het begin van een zoektocht naar mijzelf en de weg naar een vrijer leven met meer energie en plezier. Het werd tijd dat ik weer eerst voor mezelf ging zorgen, dat ik weer ging luisteren naar mijn eigen gevoel en naar wat ik nodig heb. Zo ging ik weer van denken naar voelen en begon ik mijn hart weer te volgen. Ik vond een Helder Kompas voor een gemakkelijker leven met meer ruimte voor ontspanning. Sinds ik vaker ja zeg tegen mezelf ben ik leuker voor mijn omgeving en is mijn omgeving leuker voor mij. Ik heb meer rust en tijd voor mezelf en dat gun ik jou ook!

"Ik volg mijn gevoel en de signalen van mijn lijf weer, ik maak gebruik van een Helder Kompas voor de juiste richting in mijn leven"

Sinds ik mijn Helder Kompas heb gevonden, heb ik inzicht in waar ik blij van word, wat ik belangrijk vind en waar mijn waarden in het leven liggen. Ik voel me weer verbonden met mijzelf, mijn gevoel en mijn lichaam dat mij haarfijn vertelt of ik nog steeds leef volgens mijn innerlijke kompas. Ik weet waar mijn grenzen liggen en respecteer deze. Voel ik weerstand of ongemak in mijn lijf? Dan weet ik dat ik andere keuzes kan, en vooral mág, maken.

 

Bij het maken van keuzes, kies ik zoveel mogelijk in de richting waar ik blij van word en energie van krijg. Hoe meer ik dit doe, hoe meer energie, plezier en gemak ik in mijn leven ervaar. Dit gaat niet altijd vanzelf en ook zeker niet altijd goed. Maar omdat ik helder heb welke richting ik op wil, kan ik op elk moment weer voelen en de richting volgen die mijn Helder Kompas mij wijst. Ik voel wanneer het tijd is om bij te sturen en nieuwe keuzes te maken.

"Ik volg mijn hart en doe waar ik blij van word en dat gun ik jou ook!"

Waar mijn hart sneller van gaat kloppen? Vanuit verbinding jou, doormiddel van coaching, tot inzichten te laten komen zodat ook jij betere keuzes voor jezelf kan maken. Dat en het meegeven van bewustwording dat je voor een aanzienlijk deel zélf een makkelijker en leuker leven kan creëren. Door gewoon wat vaker jouw gevoel te volgen. Mijn werk kunnen doen vanuit deze passie is wat mij dagelijks energie geeft en maakt dat ik nu met plezier en gemak mijn werk doe en met meer energie en (zelf)vertrouwen in het leven sta.

Mirella Helder, Energetisch Coach Helder Kompas gooit blaadjes in de lucht en heeft plezier met haar zoon bij de Ruïne van Brederode

Energetisch Therapeut, Coach,

Pedagoog & Ervaringsdeskundige

Met liefde coach ik jou op het volgen van jouw gevoel en de signalen van jouw lijf als Helder Kompas voor meer ruimte en tijd voor jou en wat jij belangrijk vindt! Naast mijn expertise om als coach jou tot inzichten te laten komen, ben ik ook Pedagoog en ervaringsdeskundige op het gebied van alleenstaand ouderschapburn-out en autisme. Dat maakt dat ik naast vakinhoudelijke kennis ook de nodige levenservaring heb om tijdens de coaching in te zetten. Door de opleiding tot Energetisch Therapeut, kan ik mij energetisch afstemmen op wat jij nodig hebt en energiewerk inzetten ten behoeve van jouw proces en ter ondersteuning van jouw zelfhelende vermogen. Een Energetische Behandeling, maakt dan ook  onderdeel uit van mijn aanbod en de coaching mogelijkheden.

Dat de opleiding tot Energetisch Therapeut op mijn pad is gekomen, is niet heel verwonderlijk. Al sinds ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in het spirituele. Met roots in zowel Brazilië als Nederlands-Indië, ben ik opgegroeid met het gegeven dat er meer is dan wij met het blote oog kunnen zien en bevatten. Mijn Braziliaanse oma kon “genezen” met haar handen en ook mijn moeder maakte regelmatig gebruik van energiewerk wanneer wij ergens last van hadden. Hoe meer ik mij verdiepte in energiewerk, hoe meer ik energie ging voelen en waarnemen. In eerste instantie deed ik de opleiding voor mijzelf, om het zelfhelende vermogen van mijn eigen lichaam te activeren en te ondersteunen. Inmiddels maakt energiewerk onderdeel uit van mijn vaste aanbod en kan jij via mij de stroom van Universele Energie ervaren.

"Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en te verbinden. Neem voor meer informatie en vragen contact met mij op".

 

Liefs,

Mirella Helder | Helder Kompas

 

Wil jij ook jouw gevoel weer volgen als Helder Kompas voor richting in jouw leven? Vraag dan nu geheel gratis en vrijblijvend jouw kennismaking gesprek aan.


Disclaimer

De inzet van Energetische Therapie is geen medische handeling. Regelmatig wordt geconstateerd dat een Energetische Behandeling veranderingen in gang zet en dat het de mentale en fysieke welzijn bevordert. Het is echter nooit ter vervanging van medisch advies. Bij klachten raad ik je daarom altijd aan om eerst jouw (huis-)arts te raadplegen. Energetische Werk kan dan ter ondersteuning van een medische behandeling worden ingezet. Twijfel je of heb je vragen? Neem dan contact met mij op.

Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creëer je een eigen Helder Kompas naar meer rust, harmonie en flo

Volg Helder Kompas voor tips en inspiratie