Tafelopstelling Helder Kompas

Word je bewust van wat er onbewust speelt en krijg inzicht in wat er nu wél mogelijk is.

 Creëer ruimte om te voelen en te zien wat jij nu nodig hebt door jouw vraag, situatie of patroon letterlijk op tafel in beeld te brengen met een Energetische Tafelopstelling.


Wanneer is een Tafelopstelling geschikt voor jou?

 

 • Je voelt je vastzitten in bepaalde patronen of emoties en wilt meer inzicht krijgen in de oorzaken daarvan.
 • Je hebt moeite met het nemen van beslissingen en wilt helderheid krijgen over de mogelijke richtingen die je in kunt slaan.
 • Je ervaart spanningen of conflicten in relaties en wilt begrijpen waar dit vandaan komt.
 • Je hebt het gevoel dat je vastzit in je persoonlijke groei en wilt ontdekken wat jou tegenhoudt om verder te komen.
 • Je zoekt naar antwoorden op levensvragen of wilt meer inzicht krijgen in jouw levensdoel en zielsmissie.

 

Geef jezelf een tafelopstelling cadeau en krijg inzicht in patronen en overtuigingen die jou ervan weerhouden het leven te creëren waar jij naar verlangt.

 

Door onverwerkte emoties en gebeurtenissen te doorvoelen ontstaat er ruimte in en voor jezelf. 

Gun jezelf de ruimte om te zijn wie jij diep van binnen bent!

Wat is een tafelopstelling en hoe werkt het?

Welkom bij Helder Kompas, waar ik jou begeleid op een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei. Als Energetisch Therapeut & Coach bied ik je een unieke benadering die zich richt op het verkennen van jouw innerlijke wereld en de dynamiek van de systemen om je heen. Met een Tafelopstelling is het mogelijk om de verborgen patronen en blokkades te ontrafelen die jou belemmeren om volledig tot bloei te komen. Door het doorvoelen van emoties en het verkennen van onderliggende overtuigingen, ontstaat er ruimte voor groei en heling op zowel persoonlijk als relationeel niveau. 

Stap in de wereld van mogelijkheden en ontdek de kracht van het in beeld brengen van jouw innerlijke processen en relaties met een Tafelopstelling.

Voor een tafelopstelling wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen en symbolen, zoals lego, Playmobil, houten blokjes en andere kleine voorwerpen, die je intuïtief op tafel neerzet. Op die manier creëren we een representatie van jouw innerlijke wereld en de relaties die daarin spelen. Door jouw vraag, situatie of patroon letterlijk op tafel in beeld te brengen, ontstaat er ruimte voor diepgaande inzichten en transformatie.

 

Of je nu worstelt met persoonlijke uitdagingen, relationele conflicten of loopbaanvraagstukken, een Tafelopstelling biedt helderheid en richting in jouw zoektocht naar antwoorden en oplossingen. Wanneer je op zoek bent naar antwoorden op persoonlijke vragen, inzicht wilt krijgen in relationele patronen, of verlangt naar meer helderheid over jouw levenspad, een Tafelopstelling helpt je om de antwoorden te vinden waar je naar op zoek bent. Met mijn begeleiding en ondersteuning sta ik naast je terwijl je op ontdekkingsreis gaat naar de diepere lagen van jezelf en jouw relaties.

  De kracht van een Tafelopstelling zit hem in het zichtbaar kunnen maken, van wat onbewust bij jou speelt. Zo kan het onbewuste, maar ook bewuste, (belemmerende)overtuigingen, emoties, gedachten en (interactie)patronen, inzichtelijk maken. Hierdoor ontstaa

  Ben je klaar om de volgende stap te zetten op jouw pad van groei en bewustwording?

  Neem dan vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe een Systemische en Energetische Tafelopstelling jou kan helpen om meer helderheid, balans en welzijn in je leven te ervaren.


  Zij gingen je voor:

  "De opstelling heeft mij gebracht dat ik mij in mijn kracht voelde staan na afloop. De situatie waar ik tegenop zag bleek na de opstelling eigenlijk een situatie te zijn waarin ik de kans krijg om helemaal bij mezelf te blijven. Dat gaf direct comfort en rust en ik voel mij een stuk sterker en met meer zelfvertrouwen na de sessie. Mirella faciliteert op maat en stelt vragen die doen voelen én nadenken. Een fijne combinatie. Ik heb het als zeer prettig ervaren en zou het iedereen aanraden!"  ~Nathalie, Huizen

  "Ik raad iedereen aan die eigenlijk een familie opstelling wilt doen maar er tegenop ziet om dit met een groep (vreemde) mensen te moeten doen, een tafelopstelling te doen bij Mirella. Ik voelde mij veilig en kon helemaal mijzelf zijn. Mirella liet mij vrij welke voorwerpen ik op de tafel zette en begeleidde mij hier goed bij. Ze merkte scherp op wat er op tafel gebeurde en dat hielp mij om zaken helder te krijgen. De opstelling was daarom verhelderend, een bevestiging maar ook confronterend. Het heeft mij geholpen om weer een volgende stap te kunnen zetten. Daar ben ik Mirella heel dankbaar voor!". ~Monique V.

  "Ik werd een lange periode dagelijks met hetzelfde probleem geconfronteerd. Een probleem dat ik door alle emoties die erbij kwamen kijken niet goed kon overzien en wat me ook veel energie kostte. Ik had al allerlei praktische oplossingen bedacht, maar de wirwar van emoties was er nog steeds en het leek alsof ik niet verder kwam. Mirella hielp mij mijn probleem duidelijk in beeld te krijgen en af te bakenen tot iets wat ik wel kon overzien. Daardoor was er ineens ruimte om al die emoties te voelen en te uiten zonder erdoor overspoeld te raken, waardoor ik ze ook beter kon loslaten. En ik kreeg vertrouwen in de oplossingen die ik had bedacht, zag dat ik al op de goede weg was". ~Claudia, Amsterdam

  Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creëer je een eigen Helder Kompas naar meer r
  Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creëer je een eigen Helder Kompas naar meer r
  Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creëer je een eigen Helder Kompas naar meer r

  Wat levert een Tafelopstelling jou op?

  Een Tafelopstelling draagt bij aan:

  • Diepgaand inzicht: Een Tafelopstelling onthult verborgen patronen en dynamieken die je anders mogelijk over het hoofd ziet. Dit inzicht stelt je in staat om bewuster keuzes te maken en nieuwe wegen in te slaan.
  • Emotionele heling: Door deel te nemen aan een Tafelopstelling kan je onverwerkte emoties doorvoelen en loslaten, waardoor er ruimte ontstaat voor heling en groei.
  • Heldere richting: Een Tafelopstelling helpt je om helderheid te krijgen over jouw levenspad en de stappen die je kunt zetten om jouw doelen te bereiken.
  • Verbeterde relaties: Door de dynamiek van relaties in beeld te brengen, ontwikkel je meer begrip en compassie voor jezelf en anderen, wat leidt tot diepere en meer vervullende relaties.
  • Innerlijke rust en balans: Door bewustwording en transformatie van belemmerende patronen en overtuigingen ontstaat innerlijke rust en balans, waardoor je meer vreugde en vervulling in je leven ervaart.

   

  Geef jezelf een Tafelopstelling cadeau en kijk op een diepgaande en transformerende manier naar jezelf en jouw leven, wat leidt tot blijvende positieve veranderingen en persoonlijke groei. 

  Een sessie duurt +/- 90 minuten.

  De uitwisseling voor dit cadeau aan jezelf bedraagt €120,-

  Elke tafelopstelling is uniek en persoonlijk

  De kracht van een Tafelopstelling zit hem in het zichtbaar kunnen maken, van wat onbewust bij jou speelt. Zo kan het onbewuste, maar ook bewuste, (belemmerende)overtuigingen, emoties, gedachten en (interactie)patronen, inzichtelijk maken. Hierdoor ontstaa

  Omdat iedereen vanuit een eigen proces de opstelling neerzet, is iedere tafelopstelling en dus het verloop anders. Wat wel altijd hetzelfde is? Dat je op gevoel, intuïtief, voorwerpen uitkiest om de situatie waarmee je aan de slag wilt gaan in beeld te brengen. Zo wordt jouw situatie letterlijk op tafel zichtbaar gemaakt. Vanuit daar coach ik je op het volgen van jouw gevoel, zodat je inzicht krijgt in wat er onbewust in jouw hart leeft en waar de mogelijkheden voor verandering zijn.

   

  Een enkele Tafelopstelling geeft al veel inzicht en duidelijkheid om zelf mee aan de slag te gaan. Toch is er na de opstelling vaak behoefte aan meer ondersteuning en handvatten om de nodige stappen te zetten. Vaak worden jarenlange patronen zichtbaar of blijkt er een energetische blokkade beweging in de weg te zitten. Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in jouw proces ontvang je gedurende 1 maand na de sessie 10% korting op een coachtraject  of een Energetische Healing.

   

  Alles op een rij

  Met een Helder Kompas Tafelopstelling van +/- 90min bied ik jou:

  • Diepgaande Transformatie: Ontdek de kracht van diepgaande transformatie met een Energetische Tafelopstellingen. Door de onderliggende dynamiek van jouw vraagstukken en situaties in kaart te brengen, werken we samen aan blijvende veranderingen die je leven verrijken.
  • Persoonlijke Begeleiding: Bij Helder Kompas geloof ik in de kracht van persoonlijke begeleiding. Tijdens een Tafelopstellingssessie bied ik jou mijn volledige aandacht en ondersteuning, zodat je je gehoord, gezien en gesteund voelt in jouw proces van groei en verandering.
  • Verdiepende inzichten: Ontdek verborgen patronen, blokkades en belemmeringen die jou ervan weerhouden om voluit te leven. Met de inzichten die je tijdens een Tafelopstelling opdoet, maak je bewuste keuzes en zie je mogelijkheden die beter aansluiten bij jouw diepste verlangens en doelen.
  • Integratie en Follow-up: Na een Tafelopstellingssessie ondersteun ik je graag bij het integreren van de verkregen inzichten in je dagelijks leven. Met mijn follow-upaanbod van 10% korting op een coachtraject en Energetische Healing-sessies help ik je om de positieve veranderingen die je hebt ingezet te verankeren en te versterken.
  • Holistische Benadering: Mijn benadering is holistisch van aard, wat betekent dat ik kijk naar jou als geheel - lichaam, geest en ziel. Door deze integrale aanpak kunnen we effectief werken aan het herstellen van de balans op alle niveaus van je zijn.
  • Maatwerk en Flexibiliteit: Elke Tafelopstellingssessie is anders en afgestemd op jouw unieke behoeften en situatie. Ik pas mij aan jouw tempo en proces aan en bied flexibiliteit in de manier waarop we werken, zodat je je comfortabel en ondersteund voelt tijdens elke stap van je reis.

  Maak gratis en vrijblijvend kennis

  Voor een succesvolle sessie is een wederzijdse klik van belang. Daarom hecht ik er veel waarde aan dat we allebei de ruimte hebben om te voelen of de klik voor een samenwerking er is. Een eerste telefonische kennismaking van ongeveer 30 min is daarom gratis, geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

  Eerlijk, transparant en zonder oordeel

  Wanneer een van ons geen klik ervaart, of wanneer ik denk dat ik niet de geschikte coach voor jou ben, dan is het in het belang van ons allebei daar eerlijk en duidelijk over te communiceren. Zoals ik ook tijdens het gehele traject eerlijk, helder, transparant en zonder oordeel mijn waarnemingen met betrekking tot jouw proces met je deel. Uiteraard werkt openheid en eerlijkheid het beste wanneer deze van twee kanten komt.

  Neem contact op voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.

  De uitwisseling voor dit cadeau aan jezelf bedraagt € 120,- 


  Heb je nog vragen of wil je eerst even kennismaken? Neem dan gratis en geheel vrijblijvend contact op.

  Liefs,

  Mirella | Helder Kompas


  Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creëer je een eigen Helder Kompas naar meer r