Helder Kompas Coaching

Welkom bij Helder Kompas, coaching op een reis naar een leven vol vervulling, balans en vreugde.


 Ik geloof in de kracht van verbinding maken met jouw innerlijke kompas, jouw gevoel en de signalen van jouw lijf om een leven te creëren dat jou écht gelukkig maakt. Ontdek hoe mijn coaching jou kan helpen om weer vanuit jouw hart te leven en de omstandigheden te creëren waar je naar verlangt. Mirella Helder | Helder Kompas

Vertrouw op jouw innerlijke wijsheid, ontdek een Helder Kompas in jezelf

 

Bij Helder Kompas draait alles om het ontdekken en vertrouwen op jouw innerlijk weten, een kompas van binnenuit. Samen gaan we op zoek naar de stem van jouw hart, jouw diepste verlangens en waarheden die jouw levenspad verlichten. Ik geloof dat elk van ons een innerlijke gids bezit, een kompas dat ons leidt naar een leven dat resoneert met wie we werkelijk zijn.

Wanneer is Helder Kompas Coaching geschikt voor jou?

 • Je wilt leren luisteren naar jouw innerlijke stem: Als je, net zoals ik, hebt ervaren hoe krachtig de signalen van jouw lichaam kunnen zijn, dan helpt mijn coaching je om deze innerlijke stem te versterken en te leren vertrouwen. Samen gaan we op ontdekking naar de wijsheid die al in jou schuilt.

 • Je verlangt naar meer zelfbewustzijn en acceptatie: Ik begrijp hoe uitdagend het kan zijn om in verbinding te blijven met jezelf te midden van alle chaos van het dagelijks leven. Als coach ondersteun ik je bij het ontwikkelen van meer zelfbewustzijn en acceptatie, zodat je kunt leven vanuit een plek van diepe verbondenheid met jezelf.

 • Je zoekt naar meer balans en rust in jouw leven: Ik ken als geen ander het belang van balans en rust voor jouw welzijn. Samen werken we aan het creëren van een leven dat meer in harmonie is met jouw natuurlijke ritme en behoeften, zodat je gezonder, gelukkiger en meer vervuld kunt leven.

 • Je wilt jouw innerlijke kompas versterken: Als je, net zoals ik, gelooft dat jouw lichaam en gevoelens jou kunnen leiden naar waar je echt wilt zijn, helpt mijn coaching je om dit innerlijke kompas te versterken en te leren vertrouwen. Samen kunnen we jouw pad verlichten en jouw ware bestemming ontdekken.

 • Je verlangt naar meer authenticiteit en vreugde: Ik weet uit eigen ervaring hoe bevrijdend het kan zijn om te leven vanuit jouw authentieke zelf en jouw diepste verlangens. Als coach ondersteun ik je bij het omarmen van jouw unieke essentie, zodat je kunt stralen vanuit een plek van oprechtheid en vreugde.

Energetisch Coach,

Pedagoog & Ervaringsdeskundige

Ik ben Mirella, jouw coach op het pad naar een leven dat resoneert met jouw diepste verlangens en waarin je volledig jezelf kunt zijn. Mijn passie ligt in het coachen van mensen die meer willen leven vanuit hun hart en hun eigen innerlijke kracht en kompas willen ontdekken. Met een combinatie van liefde, toewijding en expertise begeleid ik je op jouw reis naar een leven dat leuker, vervullender en moeitelozer aanvoelt.

Naast mijn rol als coach breng ik een schat aan ervaring en kennis met me mee. Als pedagoog en ervaringsdeskundige op het gebied van alleenstaand ouderschap, burn-out en autisme, begrijp ik de complexiteit van het leven en de uitdagingen waarmee je kunt worden geconfronteerd. Deze achtergrond stelt me in staat om met een dieper begrip en empathie te coachen, zodat we samen tot inzichten kunnen komen die echt impact hebben.

Als Energetisch Therapeut stem ik me af op jouw unieke behoeften en energie. Door middel van Reiki, Magnetiseren en Aura & Chakra Healing, bied ik een holistische benadering om jouw proces te ondersteunen en te versterken. Dit stelt ons in staat om niet alleen op mentaal niveau te werken, maar ook op energetisch niveau, waar vaak diepere blokkades en patronen liggen die aandacht verdienen.

Met mijn begeleiding en ondersteuning, samen met de kracht van energetische therapie, sta ik klaar om jou te helpen groeien, helen en bloeien op jouw unieke reis naar welzijn en authenticiteit.

Mirella Helder, Energetisch Coach Helder Kompas. Ik volg mijn gevoel als Helder Kompas in mijn leven.

 

"Ik loop graag een stukje naast je op jouw pad naar een leven met meer aandacht en liefde voor jou. Meld je nu aan en we gaan samen van start om het leven te creëren waar jij naar verlangt!" ~ Liefs, Mirella

Coaching op richting geven aan jouw leven op basis van jouw gevoel en de signalen van jouw lijf

Volg jouw gevoel en de signalen van jouw lijf. De antwoorden die jij zoekt, zitten gewoon in jou. Met de inzet van verschillende coaching technieken, interventies en energetische therapie help ik je ze te vinden!

🌟 Luisteren naar jouw innerlijk weten: Bij Helder Kompas staat jouw innerlijke raadgever centraal. Samen gaan we op zoek naar jouw diepste wensen en verlangens en gebruiken we jouw gevoel en de signalen van jouw lijf als leidraad om richting te geven aan jouw leven. 

🌟 Creëer zelf de omstandigheden waar je naar verlangt: Je leert hoe je zelf de regie neemt over jouw leven en de omstandigheden schept die aansluiten bij jouw behoeften en verlangens. Je leert keuzes te maken die jou energie geven en je leven verrijken.

🌟 Meer ruimte en tijd voor jezelf: Door bewust te luisteren naar de signalen van jouw lijf en jouw innerlijke stem te volgen, zul je meer ruimte en tijd voor jezelf ervaren. Je leert grenzen te stellen en voor jezelf te zorgen op een manier die bij jou past.

🌟 Meer energie, ontspanning, plezier en harmonie: Ervaar meer energie, ontspanning, plezier en harmonie in jouw leven. Kom weer in balans met jezelf en jouw omgeving, waardoor je voluit kunt genieten van het leven.

🌟 Makkelijker JA zeggen tegen jezelf: Door verbinding te maken met de stem van binnenuit, wordt het makkelijker om JA te zeggen tegen jezelf en jouw behoeften. Je leert luisteren naar jouw intuïtie en op een liefdevolle manier voor jezelf te kiezen.

🌟 Een leven vanuit jouw hart: Met Helder Kompas leer je hoe je weer kunt leven vanuit jouw hart. Je ontdekt wat écht belangrijk voor je is en hoe je daar naar kunt handelen, zodat je het leven creëert dat écht bij jou past.

🌟 Meer plezier en voldoening in jouw leven: Door bewust te luisteren naar jouw innerlijke kompas en daar naar te handelen, zul je meer plezier en voldoening ervaren in jouw leven. Je leert te genieten van de kleine dingen en dankbaar te zijn voor wat je hebt.

Gun je zelf het leven dat jij verdient en geef jezelf een Helder Kompas cadeau!

Werkwijze coaching

Stap 1: Kennismaking en Verbinding

Voor een succesvol coaching traject is een wederzijdse klik van belang. Daarom hecht ik er veel waarde aan dat wij allebei de ruimte hebben om te voelen of de klik voor een samenwerking er is. Onze reis begint daarom met een gratis en vrijblijvende kennismaking, waarbij we de tijd nemen om elkaar te leren kennen. Ik luister naar jouw verhaal, jouw wensen en doelen, en creëer een veilige ruimte waarin je je op je gemak voelt. Deze eerste stap staat in het teken van verbinding en het leggen van een stevige basis voor onze samenwerking. Alle sessies vinden in een informele sfeer plaats bij mij thuis, aan de keukentafel. 

 

Stap 2: Innerlijke Verkenning

Wanneer we hebben besloten de samenwerking voort te zetten, vervolgen we de ontdekkingsreis naar jouw innerlijke wereld. Door middel van diepgaande gesprekken, reflectieve oefeningen en creatieve methoden zoals Tafelopstelling en Energetische Therapie, duiken we in jouw gedachten, gevoelens en overtuigingen. We verkennen jouw innerlijke kompas en onderzoeken wat jou drijft, inspireert en motiveert. Mijn aanpak is intuïtief, energetisch en helpt je vooral heel praktisch op weg.

 

Stap 3: Helderheid en Richting

Met de inzichten die we hebben opgedaan, gaan we op zoek naar helderheid en richting voor jouw levenspad. We stellen doelen die aansluiten bij jouw diepste verlangens en bepalen concrete stappen om deze doelen te bereiken. We kijken naar alles wat wél mogelijk is, waarbij er ook aandacht is voor eventuele blokkades die je op jouw pad tegenkomt. Juist door stil te staan bij blokkades, (beperkende) overtuigingen, emoties, gedachten en (interactie) patronen, ontstaat er ruimte om te (door)voelen en het verkrijgen van inzicht. Ik help je om obstakels te identificeren en te overwinnen, zodat je vol vertrouwen en vastberadenheid vooruit kunt gaan. 

 

Stap 4: Ondersteuning en Groei

Tijdens onze reis sta ik naast je als jouw persoonlijke coach en gids. Ik bied je ondersteuning, aanmoediging en inspiratie, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en kunt groeien op alle niveaus. We werken samen aan het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, het doorbreken van belemmerende patronen en het versterken van jouw zelfvertrouwen. Je leert signalen van jouw lichaam op te merken en er betekenis aan te geven, zodat jij jouw eigen innerlijke richtingaanwijzer leert kennen en gebruiken. In verbinding met jouw lijf ervaar je een Helder Kompas van binnenuit. Je doet inzichten en handvatten op om praktisch mee aan de slag te gaan.

 

Stap 5: Integreren en Successen vieren

Naarmate je vooruitgang boekt en jouw doelen bereikt, is het belangrijk om de tijd te nemen om te reflecteren en te vieren. We kijken terug op de reis die je hebt afgelegd, de obstakels die je hebt overwonnen en de groei die je hebt doorgemaakt. Samen vieren we jouw successen en bereiden we ons voor op de volgende fase van jouw reis.

 

Stap 6: Levens brede begeleiding

Onze reis hoeft niet te stoppen na jouw traject, want je hebt de mogelijkheid om door te gaan met een voortdurend proces van groei en ontwikkeling. Kies voor een Follow-up traject en ik blijf beschikbaar als jouw coach en supporter, om je te helpen navigeren door de ups en downs van het leven en jouw volledige potentieel te bereiken.

 

Welk Coach Traject past bij jou?

 

Coaching op leven vanuit jouw hart; gebruik jouw gevoel en de signalen van jouw lijf als Helder Kompas voor een leuker en makkelijker leven.

Op basis van jouw coachvraag en behoefte bespreken we tijdens de kennismaking welk traject het beste bij jou past en wat een realistische termijn is om jouw doelen te bereiken. Je kiest voor een traject van 3 of 6 maanden.

Geen ruimte voor of behoefte aan een traject, maar wil je wél een steuntje in de rug om (een nieuwe) richting te geven aan jouw leven op basis van jouw hart? Dan is een Helder Kompas Koers Sessie precies wat jij nodig hebt! In een sessie van 2 uur word jij gecoacht op het verhelderen van welke signalen er nu te vinden zijn in jouw lijf en wat zij jou te zeggen hebben. Je krijgt een helder beeld van wat jou nu te doen staat om meer te leven vanuit jouw hart en het leven te creëren dat daarbij aansluit.

 

De investering en uitwisseling

Tijdens de sessies heb je mijn volledige aandacht en zet ik mijn tijd, kennis en ervaring volledig in ten behoeve van jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. 

 

Traject 3 maanden

 

 • Bestaat uit 5 uur coaching, uren kunnen ook ingezet worden voor Tafelopstelling en/of Energetische Therapie.
 • Onbeperkte E-mail ondersteuning op basis van feedback op het reflectieformulier en de opgegeven opdracht(en) gedurende het coach traject. 
 • Maandelijkse check-in via whatsapp.

 

De investering in jezelf bedraagt € 400,-

 

Traject 6 maanden

 

 • Bestaat uit 10 uur coaching, uren kunnen ook ingezet worden voor Tafelopstelling en/of Energetische Therapie.
 • Onbeperkte E-mail ondersteuning op basis van feedback op het reflectieformulier en de opgegeven opdracht(en) gedurende het coach traject. 
 • Maandelijkse check-in via whatsapp.

 

De investering in jezelf bedraagt € 775,-

 

Helder Kompas Koers Sessie

 

 • 1 Sessie van 2 uur voor het instellen van een Helder Kompas in de richting van jouw wensen en verlangens.
 • Na de sessie weet je wat jou te doen staat en heb je een Helder Kompas afgestemd op de signalen van binnenuit.

 

De investering in jezelf bedraagt € 170,-

Ontvang 10% korting op het afnemen van een Tafelopstelling, een Energetische Behandeling of  een traject binnen 1 maand na de sessie.

Alles op een rij:

Ontdek de kracht van een Helder Kompas en ervaar

 • Jouw Authentieke Zelf: Ontdek en omarm wie jij diep van binnen bent, leef vanuit jouw kern .

 • Duidelijkheid en Richting: Ontvang duidelijkheid en richting voor jouw levenspad, zodat je weet welke stappen je moet nemen.

 • Vertrouwen en Zelfbewustzijn: Ontwikkel een dieper vertrouwen in jezelf en een groter bewustzijn van jouw innerlijke kracht.

 • Balans en Welzijn: Vind balans en welzijn in alle aspecten van jouw leven, zowel persoonlijk als professioneel.

 • Vrijheid en Voldoening: Ervaar vrijheid en voldoening door te leven in overeenstemming met jouw diepste verlangens en doelen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken

 

Met mijn ondersteuning leer je hoe je jouw innerlijke stem kunt herkennen en vertrouwen, zelfs te midden van de chaos van het dagelijks leven. Je leert jouw authentieke zelf te omarmen en uit te drukken, met moed en zelfcompassie. Je ontdekt hoe je jouw innerlijke wijsheid kunt gebruiken om bewuste keuzes te maken die in lijn zijn met jouw diepste wensen en verlangens.

Laten We Samen Jouw Pad Verlichten

Ben je klaar om jouw innerlijke kompas te laten stralen en een leven te leiden dat écht bij jou past? Laten we samen op reis gaan en jouw unieke pad verlichten. Neem vandaag nog contact met me op om te beginnen aan jouw reis naar zelfontdekking en vervulling.

Maak zelf jouw dromen waar en volg het pad van jouw hart. Een Helder Kompas wijst je weg!

Geef jezelf een Helder Kompas cadeau

"Je bent van harte welkom, ik kijk er naar uit om verbinding te maken!" ~liefs, Mirella

Deze vrouwen gingen je voor en kregen coaching op het volgen van en vertrouwen op hun gevoel

Het Coaching Traject is afgestemd op wat jij nodig hebt

Ieder mens is uniek en dus ook iedereen zijn proces. Ik vind het daarom belangrijk zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw proces. Op basis van jouw coachvraag kijk ik samen met jou naar de voor jou best passende invulling van het Coaching Traject Helder Kompas. Hierdoor kan ik mijn werkwijze van de coaching en interventies nog beter afstemmen op jou en wat jij nodig hebt.

 

Ieder mens is natuurlijk anders, dus ook ieder proces en wat daarin nodig is. Geef vooral aan waar jij je goed bij voelt en dan stem ik samen met jou af wat een passende invulling is voor jouw traject! Doordat ik energetisch en op gevoel werk, ben ik steeds afgestemd op wat jij nodig hebt en op wat zich aandient tijdens de coaching sessie. Dat is energetische coaching.


Je kunt ervan uitgaan dat ik intuïtief, oplossingsgericht en systemisch te werk ga, waarbij er veel aandacht is voor de bewustwording van het lichaam en de signalen die daarin te vinden zijn. We kijken vooral naar alles wat wél mogelijk is en de leggen focus op wat je wél kan doen en veranderen. Daarbij kijken we naar jouw hele systeem, dus naar:

 • Jouw gezin van herkomst
 • Jouw huidige gezin/systeem
  Jouw werkrelaties
 • Of welk ander systeem ook van toepassing is op jouw coachvraag en de invloed daarvan op jouw gevoel over jouw huidige situatie.

Een (systemische) Tafelopstelling is uitermate geschikt om onbewuste patronen en processen in beeld te brengen en inzichtelijk te maken. Je komt makkelijker uit je hoofd en zakt daardoor makkelijker in het gevoel van jouw lijf. 

Neem contact op voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Ik zie je graag aan mijn keukentafel!

 

Liefs,

Mirella Helder | Energetisch coach | Helder Kompas


Iemand anders kennis laten maken met Helder Kompas? Deel direct

Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creëer je een eigen Helder Kompas naar meer r

Ontdek nog meer van Helder Kompas