Energetisch Coach Helder Kompas

Zij gingen je voor en hebben dankzij de coaching en healingen van Helder Kompas meer rust en grip op hun leven


Nina Karsten (Meet Your Nature)

"Vanuit mijn vak als energetisch werker: Mirella is echt goed in opstellingen!

Ze heeft me als eerste geholpen met het stellen van de juiste hulpvraag. Vervolgens kwamen de bijbehorende inzichten. Ik snap welk deel van mij onderbelicht wordt en wat ik nodig heb om hierin gezien/gehoord te worden.

Het is veilig bij Mirella, ze geeft je alle tijd om te voelen en na te denken. Tegelijkertijd heeft ze feilloos door waar ik vast draai en dus waar ik hulp nodig heb. Ik doe de opstelling, zij staat me bij. Heel sterk!

Ik heb iets heel concreets waarmee ik aan de slag kan. 

Bedankt Mirella, de tafelopstelling was echt heel waardevol!"


Monique V.

"Ik raad iedereen aan die eigenlijk een familie opstelling wilt doen maar er tegenop ziet om dit met een groep (vreemde) mensen te moeten doen, een tafelopstelling te doen bij Mirella. Ik voelde mij veilig en kon helemaal mijzelf zijn. Mirella liet mij vrij welke voorwerpen ik op de tafel zette en begeleidde mij hier goed bij. Ze merkte scherp op wat er op tafel gebeurde en dat hielp mij om zaken helder te krijgen. De opstelling was daarom verhelderend, een bevestiging maar ook confronterend. Het heeft mij geholpen om weer een volgende stap te kunnen zetten. Daar ben ik Mirella heel dankbaar voor!".


Emmy, Amsterdam 

"De coachingsessies helpen mij om inzicht te krijgen in wat ik voel en denk, hoe ik hiernaar handel, en hoe ik eigenlijk zou willen handelen. Ook geeft het mij handvatten om hiermee aan de slag te gaan. Een van de oefeningen die wij hebben gedaan is het opstellen van vier vlakken, namelijk 'Moet', 'Kan', 'Wil' en 'Mag'. Ik heb een poppetje neergezet in het vlak van waaruit ik op dit moment handel. Dit maakte goed inzichtelijk van waaruit ik nu handel, maar ook van waaruit ik graag zou willen handelen. Vervolgens hebben we mijn goede eigenschappen ingedeeld in deze vier vlakken. Hierdoor weet ik op welke eigenschappen ik in het vervolg meer kan focussen, om te zorgen dat ik vanuit het gewenste vlak handel".


Pieta

"Hi lieve Mirella, dankjewel voor jouw tijd, energie en begrip. Na de healing voelde ik me opgelucht én verlicht. Je raakte de juiste snaren en weet haarfijn aan te voelen waar die blokkades zitten. Je geeft nét dat beetje extra als therapeute. Nogmaals bedankt".


Marissa

"Ik heb 3 energetische behandelingen gehad bij Mirella. 2 behandelingen op afstand en 1 bij Mirella in de praktijk. Na elke behandeling voelde het alsof ik weer vrij kon ademen, alsof er een zwaar gevoel van mijn buik weg was. Dat was erg prettig. Na de eerste behandeling had ik al het gevoel alsof ik meer in mijn kracht stond. Toen ik thuis was na de derde behandeling heb ik eerst 2 uur geslapen. Ik was kapot. Maar ik voel me echt heel happy. Tijdens de behandeling voelden we beide een super vrolijke sparkle van 'ik heb er zin in'. Dit gevoel heb ik een halve week later nog steeds. Ik heb het gevoel dat ik straal. Ik zit lekker in mijn vel. En ik kan alles wat meer relativeren. Ik heb wat dat betreft echt weer een stap gemaakt. En ik heb geen last meer van de enorme onrust in mijn hoofd. Spanning in mijn lichaam kan ik nu makkelijker laten afvloeien".


Nathalie, Huizen

"Ik heb vorige week een hele waardevolle tafelopstelling bij Mirella beleefd. De sessie bracht mij inzichten, maar ook zeker de mogelijkheid om alle emoties en alle gedachten er te laten zijn. Dat had ik echt even nodig om weer op mijn pootjes terecht te komen. Ik voelde mij elke moment op mijn gemak, omdat Mirella een heel liefdevol en ondersteunend persoon is. Ze gaf ruimte en vertrouwen door mij te stimuleren om het zelf te doen. Daarmee gaf ze mij de regie en verantwoordelijkheid over mijn eigen proces.

De opstelling heeft mij gebracht dat ik mij in mijn kracht voelde staan na afloop. De situatie waar ik tegenop zag bleek na de opstelling eigenlijk een situatie te zijn waarin ik de kans krijg om helemaal bij mezelf te blijven. Dat gaf direct comfort en rust en ik voel mij een stuk sterker en met meer zelfvertrouwen na de sessie. Mirella faciliteert op maat en stelt vragen die doen voelen én nadenken. Een fijne combinatie. Ik heb het als zeer prettig ervaren en zou het iedereen aanraden!"


Hanneke

"Lieve Mirella, ik heb genoten van je als coach maar ook als mens. (…) Op mijn beurt wil ik je bedanken voor alles wat je mij gegeven hebt! Je bent een ster in het geven van feedback! Daar heb ik ontzettend veel aan gehad iedere keer weer! Je werkt vanuit je hart! Met alles! en dat bewonder ik! Daar leerde ik van in mijn proces tot het vertrouwen op mijn hart en intuïtie. Dank daarvoor! Je bent een ongelooflijk waardevol mens! (…)".


Claudia, Amsterdam

"Ik werd een lange periode dagelijks met hetzelfde probleem geconfronteerd. Een probleem dat ik door alle emoties die erbij kwamen kijken niet goed kon overzien en wat me ook veel energie kostte. Ik had al allerlei praktische oplossingen bedacht, maar de wirwar van emoties was er nog steeds en het leek alsof ik niet verder kwam.


Mirella hielp mij mijn probleem duidelijk in beeld te krijgen en af te bakenen tot iets wat ik wel kon overzien. Daardoor was er ineens ruimte om al die emoties te voelen en te uiten zonder erdoor overspoeld te raken, waardoor ik ze ook beter kon loslaten. En ik kreeg vertrouwen in de oplossingen die ik had bedacht, zag dat ik al op de goede weg was.


Het doel dat we samen van tevoren hadden gesteld hebben we in een prettig gesprek bereikt. Mirella's begeleiding was invoelend, met ruimte om bij alles wat opkwam stil te staan, maar tegelijkertijd ook duidelijk en doelgericht. Ik kwam een stuk rustiger en hoopvoller uit de sessie dan ik erin ging." 


Femke, Haarlem

"We liepen al een tijd tegen dezelfde 'strubbelingen' binnen ons gezin aan. Ik had al veel boeken gelezen, podcasts geluisterd, maar toch kwamen al mijn bevindingen in praktijk niet echt tot stand. We merkten dat het langzaam steeds meer een ding binnen het gezin werd, waardoor het vaker negatief dan positief was. 

 

Toen hebben we Mirella ingeschakeld! Mirella gaf ons een duidelijk beeld van het gezin en stapsgewijs zijn we samen achter onze kwaliteiten en valkuilen gekomen. Het mooie van Mirella is dat ze alles vanuit de positieve kant bekijkt, dus vanuit de kwaliteiten van ieder gezinslid. 

 

Het was een enorm leerzaam traject, ook al denk je 'dit weet ik al', door het er eens echt over te hebben, geeft het vaak goede inzichten en helderheid op de situatie. 

 

Mirella is een fijn, nuchter persoon die je op een prettige manier begeleid."


Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creƫer je een eigen Helder Kompas naar meer r