Ik heb een Helder Kompas en weet welke keuzes ik wil maken

Gepubliceerd op 1 juli 2022 om 08:48

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฟ, ๐—ฏ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป #๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ณ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐˜ ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ผ๐—บ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฝ๐˜?

Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creรซer je een eigen Helder Kompas naar meer r

Van de week had ik een telefoongesprek waarin ik vertelde dat ik heel graag de opleiding tot energetisch therapeut zou willen volgen. Dat ik wil weten hoe ik #Reiki#magnetiseren en vooral #chakra en aura #healing op mezelf kan toepassen en voor mij kan laten werken.

Vervolgens hoor ik mezelf zeggen dat ik het wel erg spannend vind en enorm buiten mijn comfort zone stap. En terwijl ik het mezelf hoor zeggen, realiseer ik me, dat het niet MIJN comfort zone is waar ik dan uitstap. Ik voel me juist heel erg comfortabel bij het idee mij meer op #energetisch en #spiritueel vlak te ontwikkelen. Dit is waar mijn interesse al sinds mijn puberteit naar uit ging.

Nee, wat mij eigenlijk spanning gaf, was de gedachte wat mijn omgeving er wel niet van zou vinden en zeggen. Het was de angst dat ik hiermee buiten hún comfort zone zou stappen.

Gelukkig heb ik een #HelderKompas en weet ik in welke #richting ik mijn #keuzes wil maken. Ik wil kiezen in de richting die mij het meest een gevoel van #vrijheid geeft, de richting waar ik de meeste #energie van krijg. Dus ga ik de opleiding tot Energetisch Therapeut doen, en kan je binnenkort ook voor aura en chakra healings bij mij terecht!

Het idee alleen al geeft mij zoveel energie!

Wil jij ook een Helder Kompas zodat je makkelijker kan kiezen in de richting die JIJ écht wilt?

Laat een bericht achter via de contact pagina, dan neem ik contact met je op!

Liefs,

Mirella | Helder Kompas

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.