Stop met wachten tot je een coach nódig hebt

Gepubliceerd op 25 juni 2022 om 11:28

Wanneer gun jij jezelf een #coach? Je kan natuurlijk, net als ik heb gedaan, wachten met naar een coach gaan totdat je écht volledig bent vastgelopen. Maar hoe zou het zijn wanneer je het jezelf gunt om #preventief of als onderhoud of gewoon voor een steuntje in de rug naar een coach te gaan? 

Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creëer je een eigen Helder Kompas naar meer r

Wanneer gun jij jezelf een #coach? Je kan natuurlijk, net als ik heb gedaan, wachten met naar een coach gaan totdat je écht volledig bent vastgelopen. Maar waarom gun je het jezelf niet om #preventief of als onderhoud of gewoon voor een steuntje in de rug naar een coach te gaan?

Gewoon omdat je wilt werken aan je eigen #persoonlijkeontwikkeling of omdat je bepaalde vaardigheden wilt versterken of gewoon om wat #helderheid en orde te scheppen in bepaalde #vraagstukken of thema's die bij jou spelen, zodat je beter in staat bent #keuzes te maken die écht bij jou passen.

 

Natuurlijk ben je welkom wanneer je bent vastgelopen, maar zou het niet fijner zijn wanneer je het vastlopen voor kan blijven en in beweging kan blijven in de door jou gewenste #richting?

 

Bedenk eens hoe fijn, nuttig en effectief een coach sessie kan zijn wanneer je al (redelijk) lekker in je vel zit en je alleen wat puntjes op i hoeft te zetten of alleen wat meer richting wilt aanbrengen om jouw doelen, #dromen en #verlangens na te kunnen streven?! Wanneer je al (redelijk) in jouw #kracht staat en dus van daaruit kan werken?

 

Je hoeft niet vastgelopen te zijn om naar een coach te gaan, je kunt jezelf NU een coach gunnen!

 

Ik ondersteun en begeleid met veel liefde jouw proces en vraagstukken, hoe klein of hoe groot die ook zijn! Je bent ontzettend welkom voor een heel traject en óók voor een losse sessie wanneer je daar genoeg aan hebt.

 

Neem, voor meer informatie en een vrijblijvende kennismaking, contact met mij op!

 

Lieve groeten,

 

Mirella | Helder Kompas

 

#burnout #verandering #positiviteit #flow #rust #mindset #oplossingsgericht #positievemindset #bewustzijn #systeemgericht #kwetsbaarheid #persoonlijkeontwikkeling #intuïtie #persoonlijkegroei #inzicht #mirellahelder #helderkompas #tafelopstelling #coachhaarlem #coachinghaarlem #haarlemcoach #haarlemcoaching 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.