Creëer je leven op wat je wilt vóelen

Gepubliceerd op 9 juni 2022 om 12:15

Ik ben ervan overtuigd dat jij de potentie in je hebt, jouw mooiste leven te leven. Dan bedoel ik niet het leven, waarvan je in jouw hoofd denkt dat het jouw mooiste leven is. Dat is namelijk vaak een leven gebaseerd op hoe het plaatje er voor de buitenkant uitziet, een beeld dat we gecreëerd hebben in ons hoofd gebaseerd op overtuigingen en verwachtingen.

Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog. Ik coach jou op het verkrijgen van inzicht in jouw behoeften, zodat jij een helder kompas kan creëren naar meer rust, harmonie en flow in jouw leven.

Ik heb het over jouw mooiste leven vanuit een oprecht GEVOEL van tevredenheid, blijheid en

vrijheid. Tevredenheid omdat je leeft en dankbaar bent voor wat je nu allemaal al hebt, blijheid
omdat je iedere dag wel iets doet waar je blij van wordt, vrijheid omdat je leeft vanuit jóuw waarden en behoeften. Wanneer je vanuit jouw waarden en behoeften leeft, is het veel makkelijker om met de stroming, en dus de ups en downs, van het leven mee te bewegen. Met stroom mee, is ALTIJD
makkelijker dan er tegenin😉

 

Iedereen heeft het in zich om zijn mooiste leven te leven, soms heb je alleen wat hulp nodig bij het
(her)vinden van wat jou écht een gevoel van tevredenheid, blijheid en vrijheid geeft. Door een Helder Kompas voor jezelf te creëren wordt het steeds makkelijker en vanzelfsprekender om jouw mooiste leven te leven.

 

Wil je weten hoe ik mijn mooiste leven voel? Door met mijn volle aandacht te zijn bij wat ik nu aan
het doen ben, zodat ik kan genieten, verbinden en dankbaar kan zijn voor mijn huis, mijn zoon, mijn eigen bedrijf, mijn vrienden en familie. Dagelijks een momentje voor mijzelf nemen, om te wandelen, te mediteren, yoga te doen, een boek te lezen of gewoon even lekker helemaal niks. Door te werken in en aan mijn eigen bedrijf, waardoor ik vrij ben mijn werkzaamheden en –tijden in te delen zoals ik
dat wil, met mensen met wie ik, op wederzijdse basis, mij kan en wil verbinden.

Hoe ziet, of beter gezegd, hoe VOELT jouw mooiste leven?

 

Neem vooral vrijblijvend contact met mij op wanneer je behoefte hebt aan een eigen Helder
Kompas om meer met de stroom méé te kunnen leven!

 

Liefs,

Mirella | Helder Kompas

#helderkompas #mirellahelder #stroomvanhetleven #mooisteleven #coaching #flow #metdestroommee #vrijheid #eigenbehoeften #voelen #intuïtie #verbinding #coachhaarlem #coachinghaarlem #haarlemcoach #haarlemcoaching 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.