02 Mei

Gepubliceerd op 2 mei 2022 om 12:00

Weet jij jouw wensen nog, van toen je klein was? De wensen die puur en oprecht vanuit jouw hart kwamen, zonder verwachtingen of overtuigingen van buitenaf?

Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creƫer je een eigen Helder Kompas naar meer r

En leef jij nu volgens de wensen van toen? Of leef je het leven waarvan je denkt dat het van je verwacht wordt, omdat er geld verdiend moet worden, of omdat je nou eenmaal denkt dat is het meest haalbare is?

Ik wenste een fijn en gelukkig groot gezin, een onbezorgd leven met veel plezier. Werk waar ik blij en energiek van zou worden. De toekomst liep echter anders, zo blij en energiek was ik helemaal niet.

De grootste oorzaak? Ik ga verloor mijn diepste verlangens en dus mijn doelen uit het oog. Ik leefde een leven vanuit verwachtingen en overtuigingen, opgelegd van buitenaf.

Door middel van onder andere coaching weet ik weer wat ik diep van binnen verlang. Ik weet de wensen vanuit mijn hart. Ik heb mijn richting en daarmee mijn Helder Kompas weer om mij te laten leiden. Ik kies de richting waar ik blij van word. Dat gun ik jou ook!

 

Wil jij ook (weer) meer leven vanuit jouw eigen behoeften en verlangens? Neem vrijblijvend contact met mij op, wat ik voor je kan betekenen!


Lieve groeten,


Mirella | Helder Kompas

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.