Van denken naar voelen

Gepubliceerd op 6 mei 2022 om 11:58

Hoe ik van ratio naar mijn gevoel ging, voor het maken van de juiste keuzes.

Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creëer je een eigen Helder Kompas naar meer r

Jarenlang was ik me eigenlijk niet zo bewust van de signalen van mijn lijf. Vooral omdat ik ze zag als een zwakte of als irritante belemmering. Wanneer ik voor een keuze stond, maakte ik deze vrijwel altijd op basis van al dan niet overwogen gedachten. Subtiele signalen of ongemakken die ik mijn lijf voelde negeerde ik en koos voor wat in mijn hoofd het meest logische was. Alleen dat wat logisch te beredeneren is, is lang niet altijd datgene wat je nodig hebt of écht bij je past. Met alle gevolgen van dien.

Inmiddels heb ik, met behulp van onder andere coaching, een Helder Kompas voor mijzelf gecreëerd. Ik heb inzicht in waar ik blij van word, wat ik belangrijk vind en waar mijn waarden in het leven liggen.

Ik voel me weer verbonden met mijzelf, mijn intuïtie en mijn lijf dat mij haarfijn vertelt of ik nog steeds leef volgens mijn Helder Kompas. Ik weet waar mijn grenzen liggen en respecteer deze. Voel ik weerstand of ongemak in mijn lijf? Dan weet ik dat ik andere keuzes mag maken. Ik volg mijn hart en kies voor de richting waar ik blij van word.

Wil jij ook een Helder Kompas, zodat ook jij beter in staat bent keuzes te maken in de richting die écht bij jou passen? Neem voor een vrijblijvende kennismaking en meer informatie contact met mij op.

Lieve groeten,

Mirella | Helder Kompas

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.