17 Mei

Gepubliceerd op 17 mei 2022 om 11:43

Kan jij rust vinden in het niet weten? Niet weten wat jouw volgende stap moet zijn? Niet weten wat er komen gaat? Persoonlijk vind ik dit best een uitdaging. Helemaal nu ik voor mezelf begonnen ben en het nooit zeker is wanneer ik weer een nieuwe klant of opdracht heb.

Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creëer je een eigen Helder Kompas naar meer r

Mijn hoofd wordt dan onrustig. Gedachten schieten door mijn hoofd wat ik nu zou moeten doen. Wanneer ik zou luisteren naar al die gedachten in mijn hoofd, dan zou ik overuren maken. Dan zou ik elke dag aan het “jagen” zijn. Jagen naar nieuwe klanten, nieuwe opdrachten, nieuwe mogelijkheden, met als doel; streven naar (financiële) zekerheid. Waarschijnlijk zal dat jagen, mij druk en stress opleveren, ik MOET dan immers weer van alles om een doel te behalen. Een doel dat waarschijnlijk verschuift naarmate ik er dichterbij kom. Met weer alle gevolgen van dien.

Dus ben ik gaan voelen. Wat voel ik in mijn lijf? Welk signaal kan ik vinden? Wanneer ik mijn ogen sluit en naar binnen kijk, ervaar ik rust, stilte en ruimte.

Door die ruimte word ik mij bewust van mijn eigen keuzes. Ik heb er bewust voor gekozen om uit loondienst te gaan en die “zekerheid” op te zeggen. Ik wilde namelijk VRIJHEID, vrijheid om te doen waar ik blij van word, waar ik energie van krijg. Vrijheid om, op mijn eigen authentieke manier, een ander te helpen. Een ander, die resoneert met mijn energie, mijn ideeën, mijn taal. Vrijheid om te kunnen werken, wanneer ik dat wil, met wie ik dat wil en hoe ik dat wil. Ik heb mijn HELDER KOMPAS ingesteld op VRIJHEID. Hoe meer ik mij bewust word van MIJN keuze, hoe meer ik kan ZIJN in de “onzekerheid” van het hebben van klanten en opdrachten.

En zo ontstaat mijn rust en acceptatie in het niet weten, ik koos voor vrijheid en ik heb nu vrijheid. En wanneer ik weer iets anders wil, dan stel ik mijn Helder Kompas bij en kan ik weer kiezen in een andere richting.

Wil jij jouw kompas in-/bijstellen ter ondersteuning voor het kiezen in een door jou gewenste (nieuwe) richting?

Laat een bericht achter voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek!

Lieve groeten,

Mirella | Helder Kompas

#helderkompas #coaching #inzicht #ruimte #keuzes #vrijheid #onzekerheid #rust #acceptatie #eigenverantwoordelijkheid #mirellahelder #burnout #verandering #coach #positiviteit #oplossingsgericht #systeemgericht #veranderwens #spiritualiteit #praktisch #persoonlijkeontwikkeling #groei #intuïtie #ontwikkeling #zelfontwikkeling #persoonlijkegroei #flow #harmonie #rust #mindset #coachtraject  #verandering #positievemindset #eigentalenten #mirellahelder #coachhaarlem #coachinghaarlem #haarlemcoach #haarlemcoaching 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.