Belemmerende overtuigingen weerhouden je ervan te doen wat je écht wilt

Gepubliceerd op 13 mei 2022 om 11:48

Belemmerende overtuigingen. Daar waren ze weer, ze kwamen zo maar de kop op steken. Precies wanneer ik me er niet bewust van was, kwam ik erachter dat ik me toch weer liet leiden door die stemmetjes en gedachten om niet te doen wat ik eigenlijk wel zou willen doen.

Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creëer je een eigen Helder Kompas naar meer r

Gaan staan voor wie ik ben en duidelijk zijn in wat ik wil. Het klinkt zo mooi, maar is in de praktijk soms zo lastig. Ik wil toch aardig gevonden worden en in mijn geval wil ik toch klanten aantrekken. Alleen ik wil niet zo maar klanten aantrekken, ik de voor mij JUISTE klanten aantrekken. Klanten die dezelfde “taal” spreken als ik, of er in ieder geval voor open staan. Die zich, net als ik, kwetsbaar durven opstellen. Die op 1 of meerdere gebieden in hun leven aan verandering toe zijn, maar niet goed weten hoe of waar te beginnen. Die bereid zijn zelf aan de slag te gaan, zichzelf in de spiegel durven aan te kijken en daar ook de eigen schaduwkanten onder ogen durven te komen. Klanten die bereid zijn uit de slachtofferrol te stappen en bereid zijn zelf de regie en dus de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven te pakken.

En ja dat kan eng, spannend en confronterend zijn, want dat betekent soms ook dat je zelf verantwoordelijkheid mag pakken voor de dingen die wat minder leuk zijn. Maar wanneer je bereid bent die verantwoordelijkheid te pakken, bereid bent te reflecteren op je wensen, motieven, handelen en gedrag, zal je zien dat er ook kracht, inzichten en mogelijkheden ontstaan om datgene te veranderen dat je zo graag wilt veranderen. Je zal zien dat je weer kan gaan bewegen in de gewenste richting.

Ben jij of ken jij de juiste klant voor mij? Dan kom ik liefdevol en oordeelloos naast je staan in jouw proces naar richting in de door jou gewenste verandering.

Neem voor meer info en een vrijblijvende kennismaking contact met mij op.

 

Lieve Groeten,


Mirella | Helder Kompas

#coaching #burnout #verandering #coach #positiviteit
#oplossingsgericht #systeemgericht #veranderwens #spiritualiteit #praktisch #persoonlijkeontwikkeling #groei #intuïtie #ontwikkeling #zelfontwikkeling #persoonlijkegroei #flow #harmonie #rust #mindset #coachtraject #helderkompas #inzicht #verandering #positievemindset #eigentalenten #mirellahelder #mirellahelder #coachhaarlem #coachinghaarlem #haarlemcoach #haarlemcoaching 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.