Luisteren naar de signalen van jouw lijf, voorkomt spanning, stress en uitval

Gepubliceerd op 30 mei 2022 om 11:35

Wat een geluk heb ik dat ik de vrijheid en ruimte heb om te kunnen luisteren naar de signalen en behoefte van mijn lijf!

Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creƫer je een eigen Helder Kompas naar meer r

Vandaag is namelijk zo'n dag dat ik vooral weinig energie en veel pijnlijke ongemakken in mijn lijf ervaar. Gelukkig heb ik de vrijheid en de ruimte me hieraan over te geven en vandaag dus helemaal niks te doen, behalve onder een dekentje op de bank te liggen.

Nu begrijp ik heel goed dat dit, niks doen, niet altijd mogelijk is. Simpelweg omdat je allerlei verplichtingen hebt naar bijvoorbeeld jouw werk of gezin toe.

Tóch is het ook dan nog steeds heel goed mogelijk naar de signalen en jouw behoeften te luisteren. Door prioriteiten te stellen en keuzes te maken, door het gesprek aan te gaan, het vandaag iets rustiger aan te doen, zodat je morgen weer wat kan of door hulp te vragen en een en ander misschien uit handen te geven.

Nu luisteren naar jouw signalen en behoefte is van belang om stress en uitval te voorkomen.

En dan blijkt dat ik uiteindelijk toch wel iets doe, want in het nietsdoen van vandaag, ontstaat inspiratie voor deze post ;-) maar dan wel vanuit rust en ruimte voor mezelf!

Wil jij beter in staat zijn om naar de signalen van jóuw lijf te luisteren, maar weet je niet goed hoe je dat aanpakt met al jouw verplichtingen?

Neem vrijblijvend contact met mij op, dan kijk ik met je mee waar je ruimte en vrijheid voor jezelf kan creëren.

Lieve groeten,

Mirella | Helder Kompas

#helderkompas #coaching #inzicht #ruimte #keuzes #vrijheid #onzekerheid #rust #acceptatie #eigenverantwoordelijkheid #mirellahelder #burnout #verandering #coach #positiviteit #oplossingsgericht #systeemgericht #veranderwens #spiritualiteit #praktisch #persoonlijkeontwikkeling #groei #intuïtie #ontwikkeling #zelfontwikkeling #persoonlijkegroei #flow #harmonie #rust #mindset #coachtraject  #verandering #positievemindset #eigentalenten #mirella #selfcare #mirellahelder #burnout #vrijheid #ruimte #selfcare #goedvoorjezelfzorgen #signalenvanjelijf #eigenbehoefte #prioriteiten #overgave #coachhaarlem #coachinghaarlem #haarlemcoach #haarlemcoaching 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.