Van stuurloos naar een burnout, naar een doelgericht Helder Kompas

Gepubliceerd op 11 april 2022 om 11:29

Zoekende was ik. Zoekende naar het juiste bedrijf, de juiste functie, de juiste balans tussen werk en privé. Na iedere verandering van bedrijf, functie, aantal uren werk, bekroop me iedere keer weer vrij snel een onrustig en ontevreden gevoel. Weer zat ik niet op de juiste plek, weer was er geen balans tussen werk en privé en weer was ik niet écht blij met wat ik deed.

Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creëer je een eigen Helder Kompas naar meer r

Eigenlijk was ik zoekende naar mezelf, naar de balans in het moederschap en in gewoon Mirella zijn. Zoekende naar waar ik écht blij van word en energie van krijg. Het is misschien cliché om te zeggen, mijn burn-out is het mooiste cadeau geweest wat ik heb kunnen krijgen. (Dit kon ik overigens niet zo zien, toen ik er nog middenin zat). Ik ontdekte verborgen talenten, vond mijn missie en passie en kwam beetje bij beetje steeds dichterbij mezelf terug. Ik kreeg mijn energie terug, werd een leukere moeder voor mijn zoon en kan nu oprecht genieten van niks doen en tijd voor mezelf nemen.

Ik weet waar mijn grenzen liggen, kan er naar luisteren en ze aangeven bij anderen. In de ene situatie gaat dat makkelijker dan in de andere, maar ik word er steeds beter in en zie het positieve effect ervan op mijn leven. Door het aangeven en respecteren van mijn grenzen, het vaker “ja” zeggen tegen mezelf, mezelf voldoende rust en ontspanning gunnen, ben ik een leukere moeder voor Charley. Er is meer rust, harmonie en flow in huis. Ik zeg vaker ja tegen impulsieve ideeën en we maken als gezin veel meer plezier. Juist doordat ik geleerd heb om zelf te genieten, genieten we ook meer als gezin. Elke dag volg ik bewust mijn Helder Kompas en elke dag weer ervaar ik de effecten van mijn Helder Kompas.

Kan jij wel wat richting gebruiken naar een harmonieuzer (gezins-)leven?

Helder Kompas helpt je bij inzicht krijgen om richting te geven aan de door jouw gewenste (gezins-)leven, zodat je vanuit eigen kracht zelf de stappen er naar toe kan zetten!

Lieve groeten,


Mirella | Helder Kompas

 

#coachhaarlem #coachinghaarlem #haarlemcoach #haarlemcoaching 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.