Vertrouw op de veranderlijkheid van het leven

Gepubliceerd op 1 april 2022 om 11:22

Veranderlijk. Niets is zo veranderlijk als het weer, behalve het leven dan.

Vorige week liepen we nog zonder jas, met de zomer al in ons kop. Vandaag kon de winterjas weer aan en liepen wij al sneeuwballen gooiend naar school. In amper een week tijd twee compleet contrasterende ervaringen.

Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creƫer je een eigen Helder Kompas naar meer r

Zo is het leven ook. We gaan van ups naar downs en weer voorwaarts naar de volgende up. Alles is veranderlijk, niets is blijvend. De meeste mensen kunnen over het algemeen omgaan met de veranderlijkheid van het leven en vertrouwen er op, dat na een tegenslag, het wel weer beter wordt.

Maar wat als je vast zit in jouw huidige situatie? Wat als je de beweging van het veranderlijke leven even niet meer ziet. Of wat als je het vertrouwen niet meer hebt dat er wel weer beweging mogelijk is? Of  wanneer je het idee hebt dat jouw huidige omstandigheden jouw overkomen en je daar niets aan kan veranderen?

Dan is het misschien fijn om te weten dat er coaches zijn als ik, die jou kunnen helpen om weer de regie over jouw eigen leven te pakken. Ik help je te kijken naar wat je wel en niet kan veranderen. Door daar onderscheid in te maken, ontstaat er ruimte om te veranderen wat je kan veranderen en ruimte voor acceptatie voor datgene wat je niet kan veranderen. Zo kan je stoppen met vechten tegen jouw situatie, en ontstaat er ook ruimte voor een beetje ontspanning.

Lieve groeten,

Mirella | Helder Kompas

 

#coachhaarlem #coachinghaarlem #haarlemcoach #haarlemcoaching 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.