28 Maart

Gepubliceerd op 28 maart 2022 om 11:17

Hoe vaak wordt deze gedachte overruled door beperkende en belemmerende gedachten als: “ik kan dit niet”, “ik durf niet” “ik ben niet goed genoeg”, etc. Hoe vaak heb ik zelf wel niet dingen gelaten, uit angst iets niet te kunnen of niet goed genoeg te zijn.

Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creëer je een eigen Helder Kompas naar meer r

Sinds ik helder heb wat mijn waarden zijn in het leven en ik dankzij een Helder Kompas weet welke richting ik op wil, kan ik steeds vaker vanuit Pippi denken en handelen. Sinds ik dat doe, heb ik nieuwe mensen ontmoet en afscheid genomen van anderen, ben ik uitdagingen en confrontaties aangegaan in plaats van ze te vermijden, ben ik in een achtbaan gestapt (en vond ik het nog leuk ook!), ben ik in een ijsbad gestapt, heb ik een driedaagse stilte retraite gedaan, ben ik begonnen aan een opleiding, waardoor ik uit loondienst kon gaan om voor mijzelf te beginnen, spreek ik mij uit en kom ik voor mijzelf op, heb ik meer zelfvertrouwen,  zeg ik vaker nee tegen anderen waardoor ik ja kan zeggen tegen mijzelf, en nog veel meer wat allemaal weer bijdraagt aan meer rust, harmonie en flow in mijn leven.

Allemaal stappen die ik een paar jaar geleden niet had gedurfd, maar die ik wel heb kunnen zetten door aan de slag te gaan met mijn belemmerende overtuigingen en het hebben van een Helder Kompas.

* Wil jij jouw beperkende gedachten inruilen voor helpende gedachten?
* Kan jij wel wat hulp gebruiken om de waarden, waar jij écht blij van wordt, te vinden zodat jij ook een Helder Kompas hebt voor meer rust, harmonie en flow in jouw leven?
* Ben je er klaar mee steeds tegen dezelfde strubbelingen aan te blijven lopen?
* Ben je op een of meerdere gebieden in jouw leven vastgelopen en wil je weer in beweging komen?

Informeren wat ik voor je kan betekenen is de eerste stap naar verandering en kan via de contact pagina en kost je niets!

Lieve groeten,


Mirella | Helder Kompas

 

#coachhaarlem #coachinghaarlem #haarlemcoach #haarlemcoaching 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.