Ik weet waar ik blij van word, ik heb een Helder Kompas

Gepubliceerd op 25 maart 2022 om 10:56

Als alleenstaande moeder,  werkte ik keihard omdat ik ervan overtuigd was, dat wanneer ik maar hard genoeg werkte, mijn zoon en ik daar uiteindelijk beter van zouden worden. Dat ik mezelf volledig naar de vernieling hielp, mezelf wegcijferde, al mijn eigen grenzen overging en beetje bij beetje mezelf totaal verloren was, had ik niet in de gaten.

Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creëer je een eigen Helder Kompas naar meer r

Het was 2019, de week voor Kerst, toen de man met de hamer kwam en ik keihard werd getroffen door een burn-out. Dit was het begin van de zoektocht naar mijzelf, en de weg naar een leven met meer rust, harmonie en flow in mijn leven.

Inmiddels heb ik een Helder Kompas voor mijzelf, doordat ik inzicht heb gekregen in waar ik blij van wordt, wat ik belangrijk vind en wat mijn waarden in het leven zijn. Ik ben weer verbonden met mijzelf en met mijn lijf, die mij haarfijn vertelt of ik nog leef volgens mijn Kompas. Ik weet waar mijn grenzen liggen en ben nu ook in staat deze te respecteren en te eren. Zodra ik weerstand of ongemakken in mijn lijf voel, weet ik dat ik andere keuzes mag maken. Bij het maken van keuzes, kies is zoveel mogelijk de richting die mij blijdschap geeft, de richting van mijn waarden. Hoe meer ik dit doe, hoe meer rust, harmonie en flow ik in mijn leven ervaar. Dit gaat niet vanzelf en ook zeker niet altijd goed. Maar doordat ik wel helder heb waar ik heen wil, kan ik op elk moment volgens mijn eigen Helder Kompas weer bijsturen en nieuwe keuzes maken.

Ik heb helder inzicht in hoe ik richting kan geven aan meer rust, harmonie en flow in mijn leven, ik heb een Helder Kompas. Door te luisteren naar de signalen van mijn lijf en mijn intuïtie weet ik welke keuzes en stappen ik mag maken die leiden in de richting van rust, harmonie en flow. Ik volg steeds meer mijn hart en doe waar ik blij van word. Jou helpen bij het verkrijgen van helder inzicht, zodat ook jij voor jouw zelf een helder kompas kan creëren, is wat mij energie geeft en wat ik graag doe.

 

Lieve groeten,


Mirella | Helder Kompas

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.