Review op een Traject Energetische Healing

Gepubliceerd op 17 oktober 2022 om 12:04

"𝐈𝐀 π‘πžπ› πŸ‘ 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐒𝐬𝐜𝐑𝐞 π›πžπ‘πšπ§ππžπ₯𝐒𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐠𝐞𝐑𝐚𝐝 𝐛𝐒𝐣 𝐌𝐒𝐫𝐞π₯π₯𝐚. 2 behandelingen op afstand en 1 bij Mirella in de praktijk. Na elke behandeling voelde het alsof ik weer vrij kon ademen, alsof er een zwaar gevoel van mijn buik weg was. Dat was erg prettig. Na de eerste behandeling had ik al het gevoel alsof ik meer in mijn kracht stond. 

𝐈𝐀 π‘πžπ› πŸ‘ 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐒𝐬𝐜𝐑𝐞 π›πžπ‘πšπ§ππžπ₯𝐒𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐠𝐞𝐑𝐚𝐝 𝐛𝐒𝐣 𝐌𝐒𝐫𝐞π₯π₯𝐚. 2 behandelingen op afstand en 1 bij Mirella in de praktijk. Na elke behandeling voelde het alsof ik weer vrij kon ademen, alsof er een zwaar gevoel van mijn buik weg was. Dat was erg prettig. Na de ee

Toen ik thuis was na de derde behandeling heb ik eerst 2 uur geslapen. Ik was kapot. Maar ik voel me echt heel happy. Tijdens de behandeling voelden we beide een super vrolijke sparkle van 'ik heb er zin in'. Dit gevoel heb ik een halve week later nog steeds. Ik heb het gevoel dat ik straal. Ik zit lekker in mijn vel. En ik kan alles wat meer relativeren. Ik heb wat dat betreft echt weer een stap gemaakt. En ik heb geen last meer van de enorme onrust in mijn hoofd. Spanning in mijn lichaam kan ik nu makkelijker laten afvloeien". Marissa

 

πŸ’«Wil jij, net als Marissa, ook lekker in je vel zitten en spanningen uit jouw lichaam loslaten?

 

πŸ’«Of heb jij last van psychosomatische klachten waar je vanaf wilt?

 

πŸ’«Of heb je behoefte aan het ervaren van meer ontspanning in jouw lijf?

 

πŸ’« Of kan jouw algehele welzijn wel een boost gebruiken?

 

πŸ’«Wil je jouw zelfhelende vermogen activeren?

 

𝐊𝐨𝐦 π₯𝐚𝐧𝐠𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐧 π„π§πžπ«π πžπ­π’π¬πœπ‘πž π‡πžπšπ₯𝐒𝐧𝐠.

 

π„πžπ«π¬π­ π₯𝐒𝐞𝐯𝐞𝐫 (𝐭𝐞π₯𝐞𝐟𝐨𝐧𝐒𝐬𝐜𝐑) 𝐀𝐞𝐧𝐧𝐒𝐬𝐦𝐚𝐀𝐞𝐧? πƒπšπ­ 𝐀𝐚𝐧 𝐞𝐧 𝐒𝐬 𝐠𝐞𝐑𝐞𝐞π₯ 𝐯𝐫𝐒𝐣𝐛π₯𝐒𝐣𝐯𝐞𝐧𝐝 𝐞𝐧 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐒𝐬!

Laat je gegevens achter, zodat ik contact met je op kan nemen.

 

Tot snel?!

 

🀎Liefs,

Mirella | Helder Kompas

#coach #energetischwerk# energetischehealing #Reiki #healing #ontspanning #welzijn #coaching #magnetiseren #energetischcoach #reikihaarlem #ademen #injekracht #bewustzijn #bewust #lekkerinjevel

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.