Werken vanuit mijn passie

Gepubliceerd op 14 oktober 2022 om 09:51

๐‚๐จ๐š๐œ๐ก๐ž๐ง ๐ข๐ฌ ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฉ๐š๐ฌ๐ฌ๐ข๐ž, ๐š๐ง๐๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐จ๐ง๐ญ๐ฐ๐ข๐ค๐ค๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐ณ๐ž๐ญ๐ญ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ญ๐จ๐ญ ๐ข๐ง๐ณ๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง ๐ญ๐ž ๐ฅ๐š๐ญ๐ž๐ง ๐ค๐จ๐ฆ๐ž๐ง ๐ข๐ฌ ๐ฐ๐š๐š๐ซ ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐ ๐š๐š๐ญ ๐ฌ๐ญ๐ซ๐จ๐ฆ๐ž๐ง. Jonge mensen, die nog aan het begin van hun carrière staan, coachen op persoonlijke ontwikkeling is voor mij een leuke en zinvolle invulling van mijn werkzaamheden als coach. De opdracht van High Select biedt mij die mogelijkheid. Met dank aan Amy MulderLuuk van de BraakYouri Tigchelaar en Hazel Smulders.

 

๐‚๐จ๐š๐œ๐ก๐ž๐ง ๐ข๐ฌ ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฉ๐š๐ฌ๐ฌ๐ข๐ž, ๐š๐ง๐๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐จ๐ง๐ญ๐ฐ๐ข๐ค๐ค๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐ณ๐ž๐ญ๐ญ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ญ๐จ๐ญ ๐ข๐ง๐ณ๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง ๐ญ๐ž ๐ฅ๐š๐ญ๐ž๐ง ๐ค๐จ๐ฆ๐ž๐ง ๐ข๐ฌ ๐ฐ๐š๐š๐ซ ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐ ๐š๐š๐ญ ๐ฌ๐ญ๐ซ๐จ๐ฆ๐ž๐ง. Jonge mensen, die nog aan het begin van hun carriรจre staan, coachen op persoonlijke ontwikkeling is voor mij een leuke en zinvoll

 

Voordat ik mijn praktijk als coach startte, heb ik jarenlang op management en beleidsniveau gewerkt. Mijn grootste valkuil, was het niet duidelijk (her)kennen en aangeven van mijn grenzen, onvoldoende inzicht in mijn valkuilen en het niet op de juiste manier inzetten van mijn talenten. Dit heeft geleid tot een burn-out, waarna ik het roer heb omgegooid.

Nu werk ik vanuit mijn passie, zet ik mijn talenten op de juiste manier in, waardoor werken energie oplevert in plaats van dat het me energie kost. Dat gun ik jou ook!

Waarom het coachen van jong professionals? Omdat ik het jou gun dat je van begin af aan jouw volledige potentieel kan benutten in jouw carrière, zodat ook jij vanuit passie en plezier met energie jouw werk kan doen. Werken vanuit passie en plezier met energie, helpt uitval en burn-out te voorkomen.

Coaching, niet omdat je bent vastgelopen, maar omdat jij je wilt ontwikkelen, jezelf verder wilt ontdekken en in staat wilt zijn richting te geven aan het door jouw gewenste leven. Zowel in werk als privé.

๐‚๐จ๐š๐œ๐ก๐ข๐ง๐  ๐ข๐ฌ ๐๐ฎ๐ฌ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ข๐ž๐๐ž๐ซ๐ž๐ž๐ง!

Wil jij werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en een Helder Kompas creëren voor meer richting?

Of gun jij jouw medewerkers/trainees ook om zich verder te ontwikkelen?


 

Laten we kennismaken en kijken naar de mogelijkheden! Klik op bovenstaande knop om jouw gegevens achter te laten, dan neem ik contact met je op.

๐Œ๐ข๐ซ๐ž๐ฅ๐ฅ๐š | ๐‡๐ž๐ฅ๐๐ž๐ซ ๐Š๐จ๐ฆ๐ฉ๐š๐ฌ

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.