Luister naar jouw gevoel!

Gepubliceerd op 13 oktober 2022 om 16:00

๐‡๐จ๐ž ๐ ๐จ๐ž๐ ๐ฅ๐ฎ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐›๐ฎ๐ข๐ค๐ ๐ž๐ฏ๐จ๐ž๐ฅ? Je onderbuikgevoel, soms zo duidelijk aanwezig, soms heel subtiel en nauwelijks merkbaar. Het is dat gevoel waarvan je weet, hier moet ik iets mee. Maar ook het gevoel dat vaak genegeerd wordt. Jouw onderbuikgevoel is er niet voor niets. Het waarschuwt je en helpt je bij het maken van de voor jouw juiste keuzes en beslissingen.

 

 

Zelf heb ik in het verleden regelmatig geen gehoor gegeven aan mijn onderbuikgevoel. Meestal omdat ik dan (nog) geen rationeel “bewijs” had om het gevoel te staven. Soms ook bewust tegen beter weten in, omdat ik iets gewoon heel graag wil.

 

Zo heb ik eens een auto gekocht. Tijdens de proefrit, voelde ik in mijn buik dat er iets niet klopte, maar voor het blote oog was er niets mis. Tegen mijn gevoel in, de auto toch aangeschaft, om hem nog geen half jaar later naar de sloop te kunnen doen. Later kwam de betreffende autodealer voorbij als oplichters in het programma Kassa. Zo heb ik meer voorbeelden waar ik mijn onderbuikgevoel negeerde, met alle gevolgen van dien.

 

Afgelopen week was ik met Charley op weg naar de voetbal, toen ik een oudere dame op de weg zag liggen. Ze was gevallen. Na haar overeind geholpen te hebben, brachten we haar naar haar voordeur. Mevrouw zei dat haar man zo thuis zou komen en dat het wel ok ging. Ze ging haar huis in en deed de deur dicht.

 

Eenmaal aangekomen bij de voetbal, voelde ik een soort onrust in mijn buik. Ik kon mijn vinger er niet opleggen, maar iets klopte niet. Daar waar ik in het verleden dit gevoel regelmatig genegeerd heb, nam ik nu het besluit het gevoel op te volgen. Ik fietste terug naar het huis van mevrouw, waar ik uiteindelijk een ambulance voor haar heb laten komen.

 

Vandaag kwam haar dochter mij bedanken, dat ik terug ben gegaan naar haar moeder om haar de zorg te geven die ze nodig had.

 

๐Ÿ™๐ŸฝDankbaar dat ik naar mijn onderbuikgevoel heb geluisterd, iets wat ik sowieso veel vaker doe dan voorheen!

 

Hoe goed luister jij naar jouw onderbuikgevoel? Laat het weten in de comments!๐Ÿ‘‡๐Ÿผ

 

Wil jij beter in staat zijn jouw onderbuikgevoel te herkennen en er ook naar te handelen?

 

 

Klik op bovenstaande knop, dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking. Dan kunnen we meteen de mogelijkheden bespreken en kijken of er een wederzijdse klik is ;-)

 

๐ŸคŽLiefs,

 

Mirella | Helder Kompas

 

#onderbuikgevoel #intuïtie #luisteren #coach #coachhaarlem #coaching #energetisch #healing #tafelopstelling #behoeften #doelen #richting #bewustzijn #bewust #ervaringsdeskundige #intuitie #intuitief #gevoel #keuzes #burnout #levenservaring #coachinghaarlem #coachhaarlem #energetischehealing #coachhaarlem #coachinghaarlem #haarlemcoach #haarlemcoaching 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.