27 september

Gepubliceerd op 27 september 2022 om 10:27

𝐌𝐒𝐣𝐧 π₯𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐚π₯𝐬 𝐳𝐞π₯𝐟𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝𝐒𝐠 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐧𝐞𝐦𝐞𝐫. Na mijn burnout ben ik mij bewust geworden van mijn behoefte aan (en het belang van) vrijheid. De vrijheid om mijn werk zoveel mogelijk af te kunnen stemmen op mijn behoeften en energieniveau en zoveel mogelijk mijn gevoel en intuïtie te volgen.

Heb jij ook behoefte aan ruimte om te kunnen voelen wat jij nodig hebt? Of kan jij wel wat ruimte gebruiken om te zien welke mogelijkheden er voor jou zijn?  Ik help je met het creΓ«ren van een Helder Kompas voor (meer) richting in jouw leven.

Om mijn energieniveau op pijl te houden, heb ik de vrijheid nodig mijn werk zoveel mogelijk op mijn eigen behoefte af te stemmen. De vrijheid om zelf te kunnen bepalen met wie ik werk, wanneer ik werk, hoe ik werk en ook hoeveel ik werk. Daarmee heb ik zelf de controle over mijn energie flow en mijn mentale gezondheid.

Dat klinkt natuurlijk allemaal heel mooi, die vrijheid om alles zelf te bepalen.

Bij het zelfstandig ondernemerschap komt meer kijken, dan alleen vrijheid en het volgen van mijn gevoel. Zo is het niet altijd even vanzelfsprekend dat ik genoeg en een stabiel inkomen heb. Zelfstandig ondernemen betekent ook onzekerheid, doorzetten en angsten onder ogen komen. Het betekent dat ik soms keuzes moet maken, die niet altijd even makkelijk zijn. Zeker wanneer mijn gevoel het ene wilt en mijn hoofd het andere denkt. En soms betekent het, dat ik word uitgedaagd vol te houden en door te zetten, omdat mijn gevoel zegt vertrouwen te hebben terwijl mijn hoofd het even niet meer ziet zitten.

π–πšπšπ«π¨π¦ 𝐝𝐚𝐧 𝐭𝐨𝐜𝐑 𝐝𝐨𝐨𝐫𝐠𝐚𝐚𝐧?

 

Omdat, ondanks de onzekerheid, ik enorm veel plezier en energie haal uit wat ik doe. Door de vrijheid, die het zelfstandig ondernemerschap met zich meebrengt, ervaar ik meer ruimte. Ruimte om tot oplossingen te komen en om mogelijkheden te zien wanneer het even niet meezit. Ik heb de vrijheid dus niet nodig om lekker mijn eigen gang te gaan, ik heb de vrijheid nodig zodat ik ruimte heb voor de mogelijkheden die het leven mij biedt.

Heb jij ook behoefte aan ruimte om te kunnen voelen wat jij nodig hebt? Of kan jij wel wat ruimte gebruiken om te zien welke mogelijkheden er voor jou zijn?

Ik help je met het creëren van een Helder Kompas voor (meer) richting in jouw leven.

Nieuwsgierig geworden? Laat jouw gegevens achter, dan neem ik contact met je op!

🀎Liefs,

Mirella | Helder Kompas

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.