Ik luister en vertrouw op mijn gevoel

Gepubliceerd op 23 september 2022 om 12:13

๐๐จ๐ฎ๐ฐ๐ž๐ง ๐จ๐ฉ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ๐ž๐ง. Luisteren naar je gevoel en erop vertrouwen dat het klopt. Dat is een van mijn lessen in dit leven. Regelmatig laat ik me nog van de wijs brengen, door een gedachtestroom, angsten gebaseerd op oude, beperkende overtuigingen en meningen en verwachtingen van anderen.

๐๐จ๐ฎ๐ฐ๐ž๐ง ๐จ๐ฉ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ๐ž๐ง. Luisteren naar je gevoel en erop vertrouwen dat het klopt. Dat is ook precies mijn doel met coaching van jou:  ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ๐›๐จ๐๐ข๐  ๐ฆ๐š๐ค๐ž๐ง, ๐ณ๐จ๐๐š๐ญ ๐ฃ๐ข๐ฃ (๐ฐ๐ž๐ž๐ซ) ๐จ๐ฉ ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ ๐ž๐ง ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง ๐ ๐ž๐ฏ๐จ๐ž๐ฅ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ๐ญ.  Jouw leven bouwen op vertrouwen zo

Keuzes maken op basis van wat ik voel

 

Afgelopen 2 weken heb ik een aantal deuren gesloten, waardoor ik weer nieuwe deuren kon openen. Ik heb keuzes gemaakt en beslissingen genomen op basis van wat ik, diep van binnen, voelde dat het voor mij het juiste was om te doen. Dit ging niet altijd even soepel en gemakkelijk. Zeker wanneer er gevoelens en belangen van anderen meespelen, blijft luisteren naar mijn gevoel een uitdaging.

Doordat ik geleerd heb dat ik meer op mijn gevoel mag vertrouwen, ben ik ook steeds meer in staat dit te doen. Mijn (onderbuik)gevoel klopt, ook al is deze niet te verklaren aan, te begrijpen voor of uit te leggen aan mezelf of een ander.

Weerstand betekent tijd voor reflectie

 

Dit betekent overigens niet dat ik blind vaar op alles wat ik voel. Wanneer ik weerstand voel om iets niet te doen, neem ik de tijd om te reflecteren. Ik kijk dan naar waar de weerstand vandaan komt; komt deze voort uit angst gebaseerd op oude, beperkende overtuigingen? of komt het doordat ik wil voldoen aan de verwachting en mening van een ander? Of voel ik de weerstand omdat mijn onderbewuste mij wilt laten weten dat er een beter pad voor mij is?

Hoe meer ik mij bewust ben van wat ik voel hoe meer ik leer waar deze gevoelens vandaan komen. Zo leer ik steeds meer te vertrouwen op mijn eigen gevoel en daar naar te handelen. Wat er ook gezegd en gedacht wordt, ik mag erop vertrouwen dat mijn gevoel klopt.

Dat is ook precies mijn doel met coaching van jou:

๐ฆ๐ข๐ฃ๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ๐›๐จ๐๐ข๐  ๐ฆ๐š๐ค๐ž๐ง, ๐ณ๐จ๐๐š๐ญ ๐ฃ๐ข๐ฃ (๐ฐ๐ž๐ž๐ซ) ๐จ๐ฉ ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ ๐ž๐ง ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง ๐ ๐ž๐ฏ๐จ๐ž๐ฅ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ๐ญ.

Jouw leven bouwen op vertrouwen zodat je in staat bent zoveel mogelijk te kiezen voor wat juist is voor jou.

Meer info? Ik vertel je er graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op.

๐ŸคŽLiefs,

Mirella | Helder Kompas

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.