Energetische Healing

Gepubliceerd op 8 september 2022 om 18:20

Wat is een Energetische Healing of behandeling?

Wat voor healing?! Energetische wattus?! Reiki, Magnetiseren, Aura– & Chakrahealing. Deze vormen van healing vallen allemaal onder mijn expertise als Energetisch Coach. Met mijn kennis en kunde maak ik gebruik van energiewerk om jou te coachen op het gebied van fysieke én mentale welzijn.

Aura – en Chakrahealing en magnetiseren. Deze vormen van healing vallen straks allemaal onder mijn expertise als Energetisch Therapeut & Coach. Met mijn kennis en kunde maak ik gebruik van energiewerk om jou te coachen op het gebied van fysieke én mentale

Tijdens de coaching die ik bied komen regelmatig langdurige blokkades en gedragspatronen aan het licht. Deze blokkades en gedragspatronen zijn vaak een opeenstapeling van jarenlange gewoontes die niet eenvoudig zijn op te lossen. Jouw energieveld, ook wel energetische systemen genoemd, opschonen kan daarbij enorm helpen. Wanneer jouw energieveld heelt, zal jouw fysieke én mentale welzijn aanzienlijk verbeteren.

Hoe werkt een Energetische Healing?!

Waar energiewerk voor mij als vanzelfsprekend klinkt, het is immers mijn passie, begrijp ik dat je misschien nog wat vragen hebt.

 

Wijzelf, maar ook alles daaromheen en er tussen, bestaan uit energieën. Deze energieën zijn opgebouwd uit moleculen en celweefsels. Ik hoor je al denken; wij mensen toch ook?! Dat klopt helemaal. De moleculen en celweefsels zijn opgebouwd uit Universele Energie. Ervan uitgaande dat alles, levend maar ook levenloos, uit energie bestaat en dit ook weer afgeeft, kun je je voorstellen dat het menselijk lichaam geheeld kan worden door voldoende Universele Energie.

 

Door mijn intentie en bewustzijn te richten op deze energie, kan ik deze sturen naar de plekken waar de energie niet meer optimaal is óf waar een blokkade zit in de energiestroom.

Een combinatie van Reiki, Magnetiseren, Aura- & Chakrahealing 

Zoals eerder aangegeven heb ik mijn expertises in Reiki, magnetiseren, aura- & chakrahealing. 

Bij Reiki en Magnetiseren focus ik op jouw energie doormiddel van handopleggingen. Ik beweeg de Universele Energie via mij naar jou toe, afhankelijk van waar jouw blokkades zich bevinden.

Met aura- & chakrahealing maak ik gebruik van kleuren. Kleuren hebben elk voor zich een bepaalde energiefrequentie. Afhankelijk van jouw mentale en/of fysieke klachten wordt er bepaald welke kleuren jij nodig hebt. De frequentie van de kleuren dragen bij aan jouw energetisch systeem én welzijn.

 

Meer weten? Laat een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

 

Liefs,

Mirella Helder | Kompas

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.