18 augustus

Gepubliceerd op 18 augustus 2022 om 10:31

๐‡๐ž๐› ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐›๐ž๐ก๐จ๐ž๐Ÿ๐ญ๐ž ๐š๐š๐ง ๐จ๐ง๐ญ๐ฌ๐ฉ๐š๐ง๐ง๐ข๐ง๐  ๐ž๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐ฆ๐จ๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐ฃ๐ž ๐ž๐ฏ๐ž๐ง ๐ก๐ž๐ฅ๐ž๐ฆ๐š๐š๐ฅ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฃ๐ž๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ? Lekker jezelf zijn en je zonder blokkades en belemmeringen kunnen uiten en laten zien? Wil jij vanuit verbinding met jezelf en jouw passie in jouw kracht staan? Heb jij behoefte aan verbinding met gelijkgestemden? Zou je wel wat meer flow in jouw leven willen ervaren? Heb je dromen en verlangens, maar weet je niet goed waar je moet beginnen om die waar te maken?

Verbindingsdag in het teken van  ontspanning kennismaken met de 5 elementen en een helder kompas creรซren voor richting in de door jou gewenste veranderingen. Verbinding met gelijkgestemden, even helemaal jezelf kunnen zijn.

๐ƒ๐š๐ง ๐ข๐ฌ ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐›๐ข๐ง๐๐ข๐ง๐ ๐ฌ๐๐š๐  ๐ฆ๐ข๐ฌ๐ฌ๐œ๐ก๐ข๐ž๐ง ๐ฐ๐š๐ญ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฃ๐จ๐ฎ!

Op zaterdag 17 september organiseren wij een dag van ontspanning, even helemaal voor jezelf, samen met anderen.

Op een laagdrempelige manier laten we je kennismaken met de Vijf elementen en hoe je deze voor flow in je leven kan laten werken. Met behulp van meditatie maken we verbinding met onszelf en de signalen en verlangens die diep van binnen gezien willen worden.

De locatie bevindt zich in een prachtige omgeving, waar we zeker even een wandeling in zullen maken, voor zowel een fysieke als mentale boost.

Door gezamenlijk te reflecteren, komen eventuele blokkades aan het licht en zullen wij de ruimte faciliteren om tot oplossingsgerichte inzichten te komen.

Aan het einde van de dag ga je met een zelf gecreëerd Helder Kompas voor richting in de door jou gekozen koers naar huis.

Dit alles organiseren wij in een natuurlijke ondersteunende omgeving op een boerderij in de bossen van Doorn (Utrechtse Heuvelrug) en is ๐ข๐ง๐œ๐ฅ๐ฎ๐ฌ๐ข๐ž๐Ÿ ๐ค๐จ๐Ÿ๐Ÿ๐ข๐ž/๐ญ๐ก๐ž๐ž, ๐ฅ๐ฎ๐ง๐œ๐ก ๐ž๐ง ๐ฌ๐ง๐š๐œ๐ค๐ฌ.
Om iedereen de aandacht en ruimte te geven die zij verdient, zal de groep uit maximaal 6 deelnemers bestaan.

Wij heten je van harte welkom en kijken uit naar je komst!

Jouw investering is €145,- en de bereidheid om je over te geven aan het proces en de verbinding met gelijkgestemden.

Aanmelden kan hier!

๐ŸคŽLiefs,
Nathalie & Mirella

Illustratie door: @letsfeniks

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.