Een Helder Kompas geeft aan wat je nodig hebt

Gepubliceerd op 12 juli 2022 om 12:31

Het aftellen is begonnen en dan ga ik lekker genieten van een weekje ontspannen in de Ardennen. Om mij heen hoor ik veel mensen, met namelijk #zelfstandigondernemers, die aangeven ook tijdens #vakantie door te werken en bereikbaar te zijn. Zij geven aan een combinatie te doen van werken en vakantie houden.

Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creëer je een eigen Helder Kompas naar meer r

Dit was in eerste instantie ook mijn #intentie. Ik dacht eraan vooruit te werken met content voor social media, zodat ik het dan tijdens mijn vakantie makkelijk zou kunnen plaatsen. Toen werd ik gewezen op een aantal oorzaken van mijn #burnout, een aantal jaar geleden. Een van die oorzaken was, altijd bereikbaar zijn en nooit echt helemaal vrij zijn. Met je hoofd toch nog met werk bezig zijn, ook al is het in mindere mate.

Is het hele nut van vakantie niet, dat je juist NIET bezig bent met werk? Dat je even tijd neemt om te #ontspannen, op te laden, even helemaal niets te hoeven en te moeten? Is het niet bewezen dat juist in het niets doen, de meeste ruimte voor #inspiratie en creatieve ideeën ontstaat? En is het niet zo dat wanneer je tijdens de vakantie toch nog, ook al is het in beperkte mate, met werk bezig bent, de kansen op #overspanning en burn-out aanzienlijk hoger liggen?    

Daarom #kies ik er nu voor om ECHT #vrij te zijn. Om #bewust afstand te nemen van mijn werk, zodat ik bewust kan #genieten van mijn vakantie en qualitytime met mijn zoon. Bewust #ontspannen en opladen, leven en genieten in het #moment. Dat is uiteindelijk de weg van mijn #Helderkompas in de #richting van #energie#rust en #flow.

Op basis van mijn Helder Kompas, kies ik voor wat Ik nodig heb en niet voor wat ik denk dat een ander nodig heeft of verwacht. Ik kies er voor te #luisteren naar mijn #behoefte aan energie, rust en flow en heb #vertrouwen dat jullie mij ook na mijn vakantie weten te vinden.

Wil jij ook een Helder Kompas zodat ook jij keuzes kan maken die beter aansluiten op waar JIJ behoefte aan hebt? Laten we vast kennismaken zodat je deze zomer nog kan profiteren van het maken van de, voor jou, juiste keuzes! Zie link in bio 🔗

Liefs,

Mirella | Helder Kompas

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.