Coaching en Energetische Healing: de ideale combinatie

Gepubliceerd op 5 oktober 2022 om 16:21

π–πšπšπ«π¨π¦ 𝐜𝐨𝐚𝐜𝐑𝐒𝐧𝐠 𝐞𝐧 π„π§πžπ«π πžπ­π’π¬πœπ‘πž π‡πžπšπ₯𝐒𝐧𝐠 𝐳𝐨 𝐠𝐨𝐞𝐝 𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧 𝐠𝐚𝐚𝐧?

 Tijdens mijn werk kom ik regelmatig psychosomatische klachten bij coachees tegen. Klachten waar geen duidelijke medische oorzaak voor is. Daarnaast zijn klachten als vermoeidheid, weinig energie en onrust ook veel voorkomende thema’s bij mijn klanten.

Met een Energetische Healing geef ik Universele Energie door naar jouw systeem, waardoor jouw energie weer vrij kan stromen. Hierdoor ontstaat er ruimte om te (door)voelen, te verwerken en te helen. Op die manier kan een Energetische Healing ter ondersteu

Schoon jouw energetische systeem op en laat jouw energie weer stromen!

Onverwerkte emoties en gebeurtenissen kunnen zich vastzetten in jouw energetische systeem, met mentale en lichamelijke klachten tot gevolg. Bij coaching ligt de focus vooral op de gewenste verandering en niet zo zeer op gebeurtenissen uit het verleden. Hoe fijn zou het zijn, wanneer je naast de coaching ook direct jouw energetisch systeem opschoont en de energie weer laat stromen?!

De wisselwerking tussen een Energetische Healing en Coaching 

Met een Energetische Healing geef ik Universele Energie door naar jouw systeem, waardoor jouw energie weer vrij kan stromen. Hierdoor ontstaat er ruimte om te (door)voelen, te verwerken en te helen. Op die manier kan een Energetische Healing ter ondersteuning van jouw coaching proces en energetisch systeem dienen. Werken aan jouw doelen, gaat immers makkelijker wanneer jij lekker in jouw vel zit.


Anderzijds kan een Energetische Healing patronen en blokkades aan het licht brengen. Zoals ik al zei, brengt een Energetische Healing de energiestroom weer in beweging. Hierdoor ontstaat ook ruimte voor belemmerende patronen, blokkades en ook voor (nieuwe) wensen, verlangens en behoeften om zichtbaar te worden. Coaching is dan weer een mooie aanvulling op de healing, om hier verder mee aan de slag te gaan.

Meer info, klik hier!

🀎Liefs,

Mirella | Helder Kompas


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.