Verbindingsdag Helder Kompas

Kom samen met gelijkgestemden


Verbindingsdag

Heb jij behoefte aan ontspanning en een momentje even helemaal voor jezelf? Lekker jezelf zijn en je zonder blokkades en belemmeringen uiten en laten zien? Wil jij vanuit verbinding met jezelf en jouw passie in jouw kracht staan? Heb jij behoefte aan verbinding met gelijkgestemden? Zou je wel wat meer flow in jouw leven willen ervaren? Heb je dromen en verlangens, maar weet je niet goed waar je moet beginnen om die waar te maken?

 

𝐃𝐚𝐧 𝐢𝐬 deze 𝐯𝐞𝐫𝐛𝐢𝐧𝐝𝐢𝐧𝐠𝐬𝐝𝐚𝐠 𝐰𝐚𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐨𝐮!

 

Deze dag staat in het teken van ontspanning, even helemaal voor jezelf, samen met anderen. Op een laagdrempelige manier gaan we met behulp van onder andere meditatie verbinding maken met onszelf en de signalen en verlangens die diep van binnen gezien willen worden. De locatie bevindt zich in een prachtige omgeving, waar we zeker even een wandeling in zullen maken, voor zowel een fysieke als mentale boost. Door gezamenlijk te reflecteren, komen eventuele blokkades aan het licht en krijg jij de ruimte om tot oplossingsgerichte inzichten te komen. Aan het einde van de dag ga je met een Helder Kompas voor richting in de door jou gekozen koers naar huis.

Dit alles is inclusief koffie/thee, lunch en snacks. Om iedereen de aandacht en ruimte te geven die zij verdient, zal de groep uit maximaal 6 deelnemers bestaan.


Een mooie verbindingsdag in het teken van:

💫Thuiskomen bij jezelf
💫Creëren van een Helder Kompas
💫Verbinding met gelijkgestemden
💫Ontspanning
💫Ruimte voor groei en ontwikkeling
💫Luisteren naar de fluisteringen van je hart

Je bent van harte welkom op de eerst volgende verbindingsdag van 10:00-16:00uur en ik kijk uit naar je komst!

Jouw investering is €125,- en de bereidheid om je over te geven aan het proces en de verbinding met gelijkgestemden.

🤎Liefs,


Mirella | Helder Kompas

 

Meer weten over de eerst volgende mogelijkheid om deel te nemen? Twijfel je nog of deze dag iets voor jou is? Of vind je het misschien nog een beetje spannend om je aan te melden? Uiteraard ben ik beschikbaar wanneer je meer informatie wil of alvast (telefonisch) wil kennismaken! Laat jouw gegevens achter, dan neem ik contact met je op.

Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creëer je een eigen Helder Kompas naar meer r