Tarieven Helder Kompas

Investeer in jou en jouw persoonlijke ontwikkeling, gun jezelf meer rust, ruimte en tijd voor jou en wat jij belangrijk vindt.


Investering in jezelf


Telefonische Kennismaking (+/- 30min) gratis en geheel vrijblijvend
Energetische Therapie (afspraak van +/- 60min, behandeling met inzet van Reiki, Magnetiseren en Aura- & Chakra healing € 55,-
Tafelopstelling ( 1 sessie van +/- 90min) € 120,-
Helder Kompas Koers Sessie (sessie van 2 uur) € 170,-
Helder Kompas Coach Traject 3 maanden (5 uur coaching) € 400,-
Helder Kompas Coach Traject 6 maanden (10 uur coaching) € 775,-

Per 1 juli 2022 zijn de tarieven vrijgesteld van BTW wegens toepassing van de kleine ondernemersregeling (KOR). Op alle afspraken, diensten en tarieven zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


Annuleren

Annuleren en de afspraak verzetten, kan kosteloos tot 48uur van te voren. Indien de annulering minder dan 48uur van te voren plaatsvindt, zal de volledig gereserveerde tijd van de sessie in rekening worden gebracht. Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden.


Vergoeding 

Ik werk zonder tussenkomst van verzekeraars en gemeenten. Dat betekent dat de coaching niet wordt vergoed door zorgverzekeraars of Wmo. Voel je dat je met mij de stappen in de juiste richting kan zetten, maar laat jouw budget het nu niet toe? Ik kijk graag met je mee welke mogelijkheden er nu wel zijn. Laat je gegevens achter en dan bekijken we wat er mogelijk is. 

Vergoeding via werkgever

Doordat het ook in hun belang is dat jij je energiek en lekker in je vel voelt, zijn werkgevers over het algemeen bereid een coaching traject te vergoeden. Hiervoor kan vaak gebruik worden gemaakt van het scholingsbudget dat de meeste werkgevers voor hun medewerkers beschikbaar hebben. Een coaching traject draagt bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling en is in de meeste gevallen voordeliger dan een cursus of opleiding. De investering in jou zijn de bovenstaande prijzen exclusief BTW*. Neem voor meer info en het aanvragen van een offerte contact met mij op. 

Vraag voor financieringsmogelijkheden na bij jouw leidinggevende of afdeling personeelszaken. 

*per 1 juli 2022 zijn alle tarieven vrijgesteld van BTW op basis van toepassing van de Kleine Ondernemersregeling.


Disclaimer

De inzet van Energetische Therapie is geen medische handeling. Regelmatig wordt geconstateerd dat een Energetische Behandeling veranderingen in gang zet en dat het de mentale en fysieke welzijn bevordert. Het is echter nooit ter vervanging van medisch advies. Bij klachten raad ik je daarom altijd aan om eerst jouw (huis-)arts te raadplegen. Energetische Werk kan dan ter ondersteuning van een medische behandeling worden ingezet. Twijfel je of heb je vragen? Neem dan contact met mij op.


Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creëer je een eigen Helder Kompas naar meer r