Energetische Therapie & Healing Helder Kompas

Welkom bij Helder Kompas, waar je geholpen wordt bij het ontdekken en ervaren van jouw innerlijke kompas.

We gaan samen op ontdekkingsreis naar meer innerlijke rust, heling en balans. Als Energetisch Therapeut & Coach bied ik een omgeving waarin jij rust en ruimte ervaart om te groeien en te helen


Ervaar meer ontspanning in jouw hoofd en in jouw lijf door even een momentje voor jezelf te nemen. Laat spanning los en kom terug bij jezelf met een Energetische Healing.

Heb jij behoefte aan:

 

 • Een gevoel van welzijn en tevredenheid?
 • Tijd en ruimte om te ontspannen?
 • Een moment van pure aandacht voor jou alleen?
 • Het activeren van jouw natuurlijke zelfhelende vermogen?
 • Een kalme en rustige geest?

Geef jezelf een Energetische Behandeling cadeau!

 

Kom lekker in je vel, laat de energie stromen en ervaar het effect van Energetische Therapie. Met behulp van Reiki, Magnetiseren en Aura- & Chakrahealing help ik jou het zelfhelende vermogen van jouw lichaam te activeren en energetische blokkades te verzachten en op te lossen. Je ervaart rust en ontspanning en meer ruimte in en voor jezelf!

Wanneer kiezen voor Energetische Therapie?

 • Je voelt je uit balans en hebt behoefte aan innerlijke rust en harmonie.
 • Je ervaart fysieke klachten waarvoor geen duidelijke medische oorzaak is.
 • Je merkt dat je vastzit in bepaalde patronen of emoties en wilt deze loslaten.
 • Je wilt jouw zelfhelende vermogen activeren en werken aan jouw algehele welzijn.
 • Je zoekt ondersteuning bij het verwerken van emotionele trauma's of stressvolle gebeurtenissen.
 • Je wilt jouw energetische systeem reinigen en in balans brengen voor meer vitaliteit en levensenergie.

 


Zij gingen je voor:

"(...) Na elke behandeling voelde het alsof ik weer vrij kon ademen, alsof er een zwaar gevoel van mijn buik weg was. Dat was erg prettig. Na de eerste behandeling had ik al het gevoel alsof ik meer in mijn kracht stond. (...) Ik zit lekker in mijn vel. En ik kan alles wat meer relativeren. Ik heb wat dat betreft echt weer een stap gemaakt. En ik heb geen last meer van de enorme onrust in mijn hoofd. Spanning in mijn lichaam kan ik nu makkelijker laten afvloeien". ~ Marissa

"Dankjewel voor jouw tijd, energie en begrip. Na de healing voelde ik me opgelucht én verlicht. Je raakte de juiste snaren en weet haarfijn aan te voelen waar die blokkades zitten. Je geeft nét dat beetje extra als therapeute. Nogmaals bedankt". ~ Pieta


De voordelen van Energetische Therapie ook wel Healing genoemd:

 • Het herstelt de verbinding tussen lichaam en geest en brengt balans.
 • Het vermindert stressklachten en zorgt voor rust en ontspanning.
 • Het activeert het natuurlijke helingsproces van het lichaam.
 • Het verlicht psychosomatische en andere (pijn)klachten.
 • Het verbetert zowel fysieke als mentale welzijn.
 • Het vermindert vermoeidheid en herstelt de energiebalans.
 • Het helpt bij het verwerken van emoties en gebeurtenissen.
 • Het biedt ondersteuning bij medische behandelingen (raadpleeg altijd je behandelend arts).

Een afspraak duurt +/- 60 minuten en vindt plaats bij mij op locatie

De investering voor dit cadeau aan jezelf bedraagt € 55,-

Wat je mag verwachten van een Energetische Behandeling

bij Helder Kompas

Tijdens een Energetische Therapiesessie wordt er gewerkt aan het herstellen en harmoniseren van je energieveld. Door middel van zachte aanraking, gerichte intentie en helende energieoverdracht wordt er gewerkt aan het opheffen van blokkades, het activeren van het zelfhelende vermogen van het lichaam en het bevorderen van innerlijke rust en balans.

Ik creëer een veilige en liefdevolle ruimte waarin jij helemaal jezelf kunt zijn. Ik stem me af op jouw unieke energie en behoeften, en begeleid je op een zachte en respectvolle manier door het proces van heling en verandering. Of je nu kampt met fysieke klachten, emotionele uitdagingen ervaart of gewoon behoefte hebt aan diepe ontspanning, ik ben er om je te ondersteunen en te begeleiden op jouw pad naar welzijn en balans.

Niet iedereen ervaart hetzelfde tijdens een behandeling. Wat je kan opmerken en ervaren is; algehele ontspanning, warmte, tintelingen, kou, zien van kleuren of beelden, (door)voelen van emoties.


Het kan zijn dat er oude vastgezette emoties loskomen. Probeer je daar aan over te geven, zodat alles vrij kan stromen. Weet dat je in een veilige omgeving bent en dat je altijd de mogelijkheid hebt om vragen te stellen of aan te geven wanneer je iets niet prettig vindt.


Soms verergeren klachten eerst, voordat het beter wordt. Losgekomen blokkades moeten er op een of andere manier uit. Drink daarom altijd voldoende water na de behandeling, zodat je afvalstoffen makkelijker afvoert. Luister goed naar jouw lijf, zodat je weet wat jij nodig hebt. Uiteraard ben ik na afloop bereikbaar voor vragen.

Ervaar meer ontspanning in jouw hoofd en in jouw lijf door even een momentje voor jezelf te nemen. Laat spanning los en kom terug bij jezelf met een Energetische Healing.

"Laat je energie (weer) vrij stromen, voel je opgelucht en licht, ik ondersteun je in jouw proces" ~Liefs, Mirella

Alhoewel klanten al na 1 behandeling duidelijke verlichting en verbetering in hun welzijn ervaren, blijkt dat de meeste klanten gebaat zijn bij meerdere sessies. Een afspraak voor een behandeling duurt ongeveer 60 min en is inclusief de voorbespreking en de behandeling zelf. 

Wat is Energetische Therapie?

Energetische Therapie is een holistische benadering die gericht is op het herstellen en harmoniseren van de energiebalans in het lichaam, geest en ziel. Het gaat ervan uit dat alles in het universum bestaat uit energie, en dat verstoringen in deze energiestromen kunnen leiden tot fysieke, emotionele en spirituele klachten. Door middel van verschillende technieken en methoden wordt getracht om deze verstoringen op te heffen en het zelfhelende vermogen van het lichaam te activeren.

 

Wat is Energetische Therapie voor mij?

Voor mij is Energetische Therapie een liefdevolle en krachtige manier om jou te ondersteunen op jouw reis naar welzijn en heelheid. Het is een holistische benadering waarbij ik mijn intuïtie en vaardigheid om energie te voelen en door te geven inzet om de energie in jouw lichaam en geest te herstellen en te harmoniseren.

Als Energetisch Therapeut maak ik gebruik van verschillende technieken, waaronder Magnetiseren, Aura- en Chakrahealing en Reiki, om jou te helpen in balans te komen. Met liefdevolle aanraking, diepe intentie en de helende kracht van universele energie, ondersteun ik je bij het opheffen van blokkades, het activeren van jouw zelfhelende vermogen en het bevorderen van jouw welzijn en innerlijke groei.

 

Energiewerk is iets wat iedereen kan leren. We bestaan immers, allemaal uit de zelfde energie en kunnen dus allemaal gebruik maken van die energie. De een gaat het alleen natuurlijker en vanzelfsprekender af dan de ander.

Of je nu fysieke klachten hebt, emotionele spanningen ervaart of gewoon behoefte hebt aan diepe ontspanning, Energetische Therapie is een waardevolle aanvulling op jouw welzijnsreis. Benieuwd naar wat Energetische Therapie voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen op jouw pad naar heelheid en balans.

Hoe werken Magnetiseren, Aura- & Chakrahealing en Reiki?

 • Magnetiseren: Bij Magnetiseren wordt gebruik gemaakt van de helende kracht van magnetische energie. Door middel van handoplegging en gerichte intentie geef ik energie door aan jou, waardoor blokkades kunnen worden verzacht en opgeheven en het natuurlijke genezingsproces wordt ondersteund.
 • Aura- en Chakrahealing: Het aura en de chakra's zijn energetische centra in ons lichaam die een belangrijke rol spelen bij het opnemen, verwerken en uitstralen van energie. Met Aura- en Chakrahealing wordt gewerkt aan het reinigen, balanceren en activeren van deze energiecentra, wat kan leiden tot diepe ontspanning, innerlijke rust en heling op zowel fysiek als emotioneel niveau.
 • Reiki: Reiki is een Japanse techniek voor stressvermindering en ontspanning die ook heling kan bevorderen. Het woord "Reiki" betekent "universele levensenergie". Bij Reiki wordt deze levensenergie via de handen van de therapeut doorgegeven aan de cliënt, waardoor blokkades worden opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

De ideale combinatie van Coaching en Energetische Healing

Ervaar meer ontspanning in jouw hoofd en in jouw lijf door even een momentje voor jezelf te nemen. Laat spanning los en kom terug bij jezelf met een Energetische Healing.

Waarom ik Coaching en Energetische Therapie combineer? 

 

In mijn praktijk zie ik vaak psychosomatische klachten, waarvoor geen duidelijke medische verklaring is. Daarnaast komen klachten als vermoeidheid, weinig energie en stijve spieren veel voor. Coaching richt zich op de gewenste verandering, terwijl Energetische Therapie helpt om jouw energie weer te laten stromen. Wanneer jouw energetisch systeem in balans is, verbeteren fysieke en mentale klachten.

Met Energetisch Werk breng ik onbewuste patronen en blokkades aan het licht. Hierdoor krijg je ruimte om nieuwe wensen en behoeften te ontdekken. Coaching vult dit aan door je te helpen deze inzichten in actie om te zetten. Samen zorgen we ervoor dat jij je doelen bereikt terwijl je in balans bent en straalt van binnenuit.

 

Alles op een rij

Ontdek de waardevolle aanvulling van Energetische Therapie op jouw persoonlijke ontwikkeling en welzijn

 • Diepe heling van binnenuit: Energetische Therapie gaat verder dan alleen het behandelen van oppervlakkige symptomen. Het richt zich op het aanpakken van de diepere oorzaken van jouw klachten en blokkades, waardoor je ware heling van binnenuit kunt ervaren.
 • Een veilige ruimte voor jouw verhaal: Bij Helder Kompas is er ruimte voor jouw verhaal, jouw emoties en jouw ervaringen. Hier kun je jezelf volledig uiten zonder angst voor veroordeling, en word je gehoord en begrepen op een diepgaand niveau.
 • Een holistische benadering van jouw welzijn: Als Energetisch Therapeut bekijk ik jou als een geheel, bestaande uit lichaam, geest en ziel. Ik benader jouw welzijn op een holistische manier, waarbij ik alle aspecten van jouw leven en gezondheid in overweging neem.
 • Diepe verbinding met jezelf: Energetische Therapie helpt je een diepere verbinding te maken met jezelf, je innerlijke wijsheid en je eigen kracht. Door het opruimen van blokkades en het balanceren van je energieveld, kun je meer in contact komen met jouw authentieke zelf.
 • Verlichting van klachten: Of je nu worstelt met fysieke pijn, emotionele spanningen of spirituele verwarring, Energetische Therapie kan verlichting bieden. Het kan helpen bij het verminderen van klachten en het bevorderen van jouw algehele welzijn. Raadpleeg wel altijd een arts, behandelingen dienen ter ondersteuning van een medische behandeling en niet ter vervanging (zie disclaimer).
 • Empathische ondersteuning en begeleiding: Als jouw Energetisch Therapeut ben ik hier om je te ondersteunen en te begeleiden op jouw pad naar heling en groei. Ik bied niet alleen helende energie, maar ook een luisterend oor, een bemoedigend woord en een liefdevolle aanwezigheid.
 • Een leven vol welzijn, balans en vreugde: Met Energetische Therapie kun je een leven creëren dat in lijn is met jouw diepste verlangens en hoogste potentieel. Een leven vol welzijn, balans en vreugde, waarin je vrij bent om te zijn wie je werkelijk bent.

De uitwisseling voor dit cadeau aan jezelf bedraagt € 55,-

Een afspraak duurt +/- 60 minuten


Ben je klaar om de eerste stap te zetten op jouw pad van heling en groei? Neem dan contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ik kijk ernaar uit om samen met jou op ontdekkingsreis te gaan en jou te ondersteunen op jouw weg naar een leven vol liefde, balans en innerlijke harmonie.

 

Liefs,

Mirella Helder | Helder Kompas


Disclaimer

De inzet van Energetische Therapie is geen medische handeling. Regelmatig wordt geconstateerd dat een Energetische Behandeling veranderingen in gang zet en dat het de mentale en fysieke welzijn bevordert. Het is echter nooit ter vervanging van medisch advies. Bij klachten raad ik je daarom altijd aan om eerst jouw (huis-)arts te raadplegen. Energetisch Werk kan dan ter ondersteuning van een medische behandeling worden ingezet. Twijfel je of heb je vragen? Neem dan contact met mij op.


Waarom C๐จ๐š๐œ๐ก๐ข๐ง๐  en Energetische Healing ย zo goed samengaan? In mijn praktijk kom ik regelmatig psychosomatische klachten bij klanten tegen. Klachten waar geen duidelijke medische oorzaak voor is. Daarnaast zijn klachten als vermoeidheid, weinig energie, s
Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creรซer je een eigen Helder Kompas naar meer r