4 augustus

Gepubliceerd op 4 augustus 2022 om 10:04

๐€๐š๐ง ๐๐ž ๐ก๐š๐ง๐ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐Ÿ“ ๐ž๐ฅ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ง ๐ฅ๐ž๐ ๐ญ ๐๐š๐ญ๐ก๐š๐ฅ๐ข๐ž ๐ฎ๐ข๐ญ, ๐ฐ๐š๐š๐ซ๐จ๐ฆ ๐ณ๐ž ๐ฃ๐ฎ๐ข๐ฌ๐ญ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ฆ๐ข๐ฃ ๐ฐ๐ข๐ฅ๐ญ ๐ฌ๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ง. ๐‹๐ž๐ž๐ฌ ๐ก๐ข๐žr ๐ก๐š๐š๐ซ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ก๐š๐š๐ฅ:

Helder Kompas, Coach/Counselor en Pedagoog in omgeving Haarlem. Coaching op het verkrijgen van inzicht in hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf de stappen naar de door jou gewenste veranderingen kan zetten. Zo creรซer je een eigen Helder Kompas naar meer r

"Misschien heb je allang gezien dat wij samen een verbindingsdag organiseren, maar wat je wellicht nog niet weet is waarom juist wij samen. Maak kennis met Mirella.

Omdat ik werk met de vijf elementen, stel ik je graag op die manier voor aan deze fantastische vrouw. Mirella is een 9-3-2 ( Vuur, hout en Aarde). Dat betekent in dat zij o.a. in haar coaching een ster is in het zichtbaar maken wat zichtbaar mag worden. Soms ben je er jezelf nog niet van bewust en dan stelt Mirella precies die vragen die je helpen bij het ontdekken van je eigen krachten en behoeften. Met vuur op je eerste element kan je ook heel goed ieder ander element samensmeden tot een geheel. Dat is een kwaliteit die ik altijd heb bewonderd bij vuurmensen. Dan kan ze met haar hout 3 ook nog eens ontzettend spontaan haar ideeën overbrengen en werkt haar liefde voor groei en ontwikkeling aanstekelijk. Oh én is ze met haar aarde 2 supergoed in het zorgen dat jij je helemaal ontvangen voelt. Een aarde 2 kan in het handelen vooral met heel veel zorg en liefde zorgen voor een ontspannen sfeer.

De combinatie van haar ‘zijn’ en haar gave om mensen op hun eigen tempo, liefdevol te begeleiden in processen maakt dat ik elke coachee aan haar zou toevertrouwen.

De verbindingsdag die we samen organiseren is bedoeld om te connecten met elkaar, energie uit te wisselen en van en met elkaar te leren. Mirella is een persoon waarbij dit als vanzelf gaat. Met haar elementen slaat ze de brug tussen groei en ontwikkeling, het zichtbaar maken van je behoeften en het koers zetten naar jouw eigen pad".


Liefs,

Mirella

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.